Jag vill så mkt.

Jag är rädd att det har hänt något.

mina ögon är inga bra ögon.


Idag gick jag upp vid klockan 7. Vid klockan 8 ringde jag till ögonmottagningen och de sa att de skulle ringa mig igen vid tjugo i 9. Där emellan bara satt jag i soffan och slappade, halvsov och sov lite granna, sen ringde de och väckte min ro. Jag fick tid att komma vid klockan tio. Tredje gången gillt! och nu har jag lärt mig hur det går till från när man ringer om problemet och sen kommer till läkaren. Det kan vara nyttigt att veta. När jag kom dit fick jag en ny läkare. När han var klar med att kolla i ögat på mig sa han att han inte hittade NÅGONTING. Det fanns ingenting i ögat och han sa att det var tvunget att försvinna av sig själv. Det har gått 4 veckor nu och det har varit likadant hela tiden, men på vägen hem från kören hände nåt med ögat och det irriterande kändes inte lika mycket. Det gör det inte nu heller, så jag hoppas det har försvunnit eller håller på att försvinna. YES! Men jag får väl ändå fortsätta med droppar i 3 veckor till och skippa smink och linser i ytterligare tre veckor...


image10

Slutet

Lovet har varit dundersoft och kul. Det är så här lov ska tillbringas! mycket umgänge, soft, massa film, inte så mycket skit som jag ätit men lite skit, sena kvällar, långa sovmorgonar, träning, promenader. Hm det var väl det mesta, men skönt! Längtar till nästa, men då ska jag försöka vara mer aktiv och försöka göra lite mer av dagarna, vettigare saker som att plugga lite mer, göra klart saker i rummet, göra mina "plikter" och annat. Allt plugg sparade jag tills idag. Skönt faktiskt, men jag kunde ha plugget så mycket mer och få det ur vägen! nu måste jag fortsätta att grubbla på skiten i några veckor till. I helgen kommer jag inte hinna någonting. Men men, jag måste ta tag i det under veckodagarna då man ändå inte träffar kompisar. Kom igen nu. Det är ju så dunderskönt när allt är gjort, även om man får nytt direkt.

annars idag så kom jag hem vid halv 11 från att ha varit barnvakt åt saga och vaknat vid halv 7 imorse. Men jag satte bara på en film till henne och sen kom hon till mig igen och då satte jag på tv:n och tvingade henne att kolla på barnprogram medans jag låg och halvsov till halv 10. Inte så farligt. Det var bara att försöka koppla bort att hon tjatade på mig ca 10 gånger att vi skulle leka, stackaren, men jag hoppas hon hade lite roligt iaf och att hon kommer vilja ha mig som barnvakt igen. Jag tjänade för första gången lite pengar, men det blir väl ingen stor summa men iaf! pengar sitter fint, dö fint. Och snart fyller jag år :)


image8


Dödshjälp

Äntligen har jag satt mig ner och tagit tag i skiten. Jag kan inte påstå att jag har gjort så mycket just nu men det är för att jag känner mig ganska nöjd och klar, men det tror jag inte att jag är. Jag har skrivit allt jag har på hjärtat och har inget mer att säga. Sen vet jag inte heller vad hon vill att man mer ska skriva. Hon ska alltid vara så odydlig. Här får man alltid gissa sig fram till hur man ska göra och hoppas på att man gör rätt. Jag ska i alla fall kolla med någon sen IGEN om det är  något som fattas och hur man mer kan göra. Jag kan aldrig klara mig självständigt. Och då kommer vi in på ett annat ämne som jag måste lära mig. Jag måste kunna klara saker själv.
Men jag ska läsa igenom häftet om vad alla saker är för något som texten ska ha med och innehålla. Jag har inte så mycket motargument mot dödshjälp, för jag kommer inte på något. Någon som har förslag? gå emot mig, ja är FÖR DÖDSHJÄLP, om man har en bra lösning på det. Jag har skrivit lösningen i texten, men det är liksom på Jennie nivå. Jag har inte kollat upp något speciellt utan har bara skrivit. Ska man vara riktigt noga, och det kan inte jag vara när det gäller det här temat, så måste man ju kolla alla sjukdomar, religioner, ta reda på riktig fakta och mediciner. Det är väl för hög prestation? Jag tror ingen skulle ha gjort det. Jag är nog nöjd med vad jag har kommti fram till och har fått reda på.

peppt!

Så jäkla skön träning. Pepp som bara den utan någon som hest anledning. Kanske var det lite ilska som kom ut haha, och gjorde så det sa PANG. Bättre än vanligt gick det iaf och energin hade jag i mig! Fler sådana träningar och det kommer bli susen. Det var kanske lite också för att jag har varit så jävla ontyttig den här veckan. Usch jag vill verkligen inte tänka på det. Men jag tror inte det var någon anledning alls. Jag tänker inte på något på träningarna utan bara gör lite. Ibland går det åt pipan och ibland skapligt. Det här var somsagt åt det bättre hållet! det kändes bra och nu är jag PEPP. Snart kommer det gå ner igen men det är ju bra att man lyckas med några träningar iaf. Det håller en uppe, för jag tvivlar mycket på mig själv när det gäller handbollen. Jag verkar inte bli något bättre utan går bara nerför. Hoppas det håller i sig då, och nu vet jag att jag kan om jag vill. Ha rätta inställningen! HÅRDING ska det va.

Det här behövdes

dröm

haha, nu kom jag på vad jag drömde inatt.

Det var något sån här:
Carola var estetprogrammets sångpedagog. Hon var värsta divan, trodde hon var bäst och hade inte tid över för något annat. Hon var alltså uppbokad hela tiden. Vi tyckte inte om henne, och hon var även kändis i drömmen. Hon var som Carola bara att hon jobbade här med haha. Jag skulle visst också sjunga. Det var något att alla var tvugna att kunna sjunga lite på estet musik, men det tyckte jag bara skulle bli kul. Jag fick som tur var en annan sångpedagog som var bra. Sen tror jag vi hade en föreställning, eller tränade på en föreställning. Jag minns iaf scenen på bryggaren och det var något som hände där.

Mer av drömmen minns jag inte. Jag visste att jag hade drömt något men kom bara inte på det. Men jag har väl halvsovit och drömt hela dagen, så det är många fler drömmar jag inte kommer ihåg. Men jag drömde om Dig igen. Det händer ofta nu förtiden. Det händer ingenting alls i drömmarna utan det är precis som i verkligheten. Lite tragiskt, för även där är det segt och jag förstår ingenting.  Men jag undrar om det kommer sluta snart? Jag vet inte vad jag känner alls. Jag vill lära känna dig.

bläääää-k

dömasldmaslötgbtj asd asd dwadnlwdk ndkalsud jwlkn d.


japp.
Nu har jag skrivit av mig.

men jag måste komma ihåg vad det står för.

Bridget Jones

image7

Ikväll satte jag på en spontan film för att kolla på med mamma och lite pappa. Vinnaren blev Briget Jones utan att fundera så mycket. Jag märkte att det är såå min humor HAHA. Jag låg där i soffan och skrattade högt, medans mamma och pappa bara satt som stone faces. Tur att man inte har deras humor! Aya, den filmen får bli att titta på med lite roligare häng någon gång, så man kan dela med sig av glädjen!


Senare tänkte jag vara lite mysig och se på melodifestivalen och käka godis med föräldrarna. Umgås med familjen är väl lite mysigt. Det slutade iaf med att båda låg och halvsov i soffan och att jag satt där sj och lyssnade på några få bra låtar. Men men, det var inte så tokigt iaf. Som en vanlig hemma kväll och de behövs ibland.


 HAHA på att carola och han gick till andra chans, Me Like!


Nu får jag se vad jag hittar på resten av kvällen. Kanske faktiskt blir en tidig sovkväll. Mys!

Hjärta dag

typ ååååh, ALLA HJÄRTANS DAG!!

Jag förstår inte riktigt meningen, eller det gör jag väl men det är en liten onödig sak men ändå lite kul på samma gång. Det är väl alltid kul att få blommor? eller kanske presenter? man blir glad, men man uppskattar dem mer och blir gladare av sånt när det är en spontan sak och inte bara för det är en speciell dag då man "måste" ge saker till dem man älskar. För det är ju lite så, att nu måste jag visa att jag älskar personen för det är den 14 februari. Det är en precis vanlig dag, och man ska inte behöva ha en dag för att vara annorlunda på. Man är sig själv hela tiden och det ska inte behövas en fjäsk dag. Så min slutsats blir att man ska bry sig om människor hela tiden och tänka som alla hjärtans dag jämt. Jag säger inte att man ska sluta med dagen, för det är ändå en speciell dag och man tänker faktiskt på dem man älskar mer, men det jag menar är att man ska inte behöva ha en speciel dag för sådant.

typ ha en bra dag

sur mjölk

Jag är äcklig.
Jag har inte sovit och vistats i mitt rum på två dagar.
Och jag är lat och har inte orkat plockat undan disken i mitt rum.
Så nu när jag sitter vid datorn, luktar jag på mjölken/oboyen.
Fy fan vad den stinker.
SUR MJÖLK
Bläää Jennie.
Oboyen ligger på botten av glaset och upptill av lagret har det blivit lite orange färg.
Mjölken är hård, jag kan ha den 90 grader.
Säkert upp och ned med.
Nu får jag ta undan det här.

v

                                                                             mitt hjärta hoppade till lite

                                                                                    betyder det något?

                                                                                              neeee

                                                                                                   ?

Drömmar kan bli verklighet.
tack


meeeeeeeer <3

Jo, en helt okej bra dag, as bra kan man väl nästan säga. Massa olika känslor har gjort dagen super :D
Kör provet bara kom och nu har man det gjort. Får nog försöka lyckas bättre nästa gång, så som jag känner sjöng jag förjävligt HAHA. Får ge lite extra nästa gång.
Mycket slapp och skön skoldag, när jag tänker efter känns det inte som om vi inte har haft några lektioner, jag kommer bara på matte, och där gjorde jag ett tal.         Fin stund på matten ass! super.



image6
Och imorgon är det KENTan. Tror jag är pepp, bara medmänniskorna är det också, så det  bli as kul!  hoppas konserten blir dö bra, att det är bra stämning! Sen ser man fram emot stan på fredag, yes yes, men lite deppig blir jag att tänka på att jag bara har råd med ett par jeans, och sen är mina pengar slut. Jag kommer få leva fattigt i evigheter och jag har enorm pengabrist nu för tiden


Inköpslista:

Systemkamera
Gitarr
Högtalare
Hörlurar
Kläder (
stort behöv)


Jag måste verkligen ha sommarjobb i sommar.

problemas


Här sitter jag och tycker lite synd om mig själv, eller det gör jag väl inte ... men jag funderar lite på dagen och en viss person kanske, men ändå inte. Jag har iaf förändrat synen på den saken. Jag ska bara försöka låta det gå och låta det bli som det blir. Vad mer kan man göra liksom? det tjänar ingenting till att grubbla på, för det gör bara saken värre, och det är nog likadant för alla. Orka grubbla! deprimerad blir man så man får försöka bara vara igen och skita i saker och ting. Jag kan inte påverka genom att grubbla och inte heller kommer jag fram till så mycket. Men ibland så får jag mig en tänkeställare, och därför har jag kommit hit, in på denna väg eller vad jag ska säga. Just nu är jag nöjd med läget och hur jag tänker på saken. Snart förändras det väl igen pga alla tankar.


image4




















och ett hej kan göra så grymt mycket!! åh, HEJHEJHEJHEJ


RSS 2.0