jaja

hmm.. nae jag vet inte vad jag ska skriva för jag vet inte vad jag känner. Det känns iaf lagom bra just nu, men ett tag var jag lite orolig! Men jag trodde aldrig att det kunde bli såhär, allt är så jättekonstigt. Hoppas det slutar bra. Men jag känner ingenting och jag förstår ingenting. Äsch hejdå, nu måste jag sova och inatt ska jag fan i mig sova gott också. Jag ska inte tänka på det allt för mkt och det har jag inte gjort heller :D wiiiiie

jappjapp

Mycket bra A-rum dag. Jag kom dit vid 8 och då var E vaken. Hon hade varit vaken ett tag för hon trodde jag skulle komma tidigare. Gillades inte så mycket eftersom jag hoppades på att få sova lite till, men vi låg där och myste i kanske en timma. Sen gick vi upp, gjorde toast och såg på den oändliga historien. ÅH! den är kärlek. Det är en gammal klassiker som ... är bra helt enkelt. Jag önskar att det vore jag som var lite speciell som, vad heter han, kaspian?
När V var vaken så bestämde vi oss för att dra ner till stranden, för idag var det bra väder! Lagom varmt, riktigt varmt när solen kom fram och blå himmel med stora moln lite då och då. Perfekt! Vi letade efter kakor men vi fann inte så många så vi bestämde att baka kladdkaka. Då märkte jag hur stor V har blivit för han sa så kloka saker; du måste hålla koll på plattan nu jennie ( fastän han gjorde det ), sänk värmen nu, har du frågat om vi får gå till stranden? osv. Massa småting som visar på hans mognad. Usch :/ men han har sitt gamla mysiga gulliga jag kvar!
Men iaf, vi bakade, gjorde mer toast, blandade saft och tog med alla kakor vi hittade ner till stranden. Där lekte barnen av sig och jag satt mest på filten för jag tog inte med badkläder, men ibland var jag med i leken! bl.a så skulle E kasta vatten på V med en kopp, då gick jag in i lekten för att hjälpa E och tog en annan kopp med vatten så tog vi var sin sida om bryggan och omringade honom. Då hoppade V i vattnet som utväg och jag skvätte mitt vatten på E istället. Då sprang jag som fan och hon var efter. Jag visste att jag var tvungen att låta henne kasta lite så det gjorde jag, men jag tog av mig klockan innan haha.
På vägen hem hade E och jag pratat om att trampa i hundbajs och jag nämnde att jag hade gjort det en gång. Senare sa jag Åh, E: trampade du i hundskit?! J: haha nej. E: gjorde du verkligen det?! sa hon två gånger igen och hon hade inte hört att jag sa nej. Det var lite komiskt just då.
När vi kommit hem, efter ett tag, kom vi helt plötsligt in i att göra saker i lera. Det var min gamla lera (färgad som man bränner i ugnen). Jag hade totalt glömt bort att jag hade gett bort det. Jag hade köpt det för att göra lite saker till mitt dockskåp. Det var riktigt roligt och jag får sån lust att ta upp alla mina dockskåps saker igen när jag håller på med sånt där! Till slut satt även mamman där och skapade med oss.
Jag slutade kvällen där med att klippa håret på barbiedockor. Det har jag aldrig gjort! och det var roligt haha. E tyckte jag var jättebra på det xD och hon ser upp till mig.

...

Idag lekte jag med några i klass gänget. Skönt att träffa dem lite igen. Dock mådde jag inte så bra i början, vet inte vad det var. På vägen dit hade jag grubblat så det satt väl kvar och jag hade väl inte kommit igång med det sociala eller något haha, men sen gick det bort och tack för det. Jag hatar när jag blir tråkig när jag är med människor jag tycker om. De blir aldrig så. Det gör så att jag mår ännu sämre, över att det bara är jag som blir deppig och tråkig. Hur klarar de av det? jag blir avundsjuk på dem.





Men det jag egentligen skulle skriva var att imorgon kl 7 ska jag åka till A-rum och leka med min kusin. Hon har nog längtat efter den här dagen hela veckan tror jag, eller ännu mer för hon har tjatat om det i två veckor. Det ska blir roligt, lagom roligt, men det kommer säkerligen bli lite jobbigt. Det är påfrestande att leka med henne hela tiden. Jag måste ta det lite lugnt haha! Jag får leka lite med V också och säga till henne att jag inte kan vara med henne hela tiden. Mamman kommer nog vara på min sida, för hon brukar säga till E att jag kanske vill ta det lite lugnt och att jag får bestämma själv. Det är snällt, för jag tycker inte om att säga ifrån, jag brukar bara göra som folks äger, faktiskt! men det är bara med vissa människor. Jag vet inte varför det blir så. Ibland har jag bara ingen stake i mig! Pappa kommer och hämtar mig efter jobbet igen så far vi hemåt. Hoppas det blir en bra dag.

orkaaaaaaatyp

Jag har gått ner 4-5 kilo.
Det syns/känns ingenting utan jag känner mig bara fetare och fetare.
Snart blir jag galen.
(:



midsommar

Ja det var då ett speciellt midsommarfirande. Inte alls som förr i tiden. Dagen till början var ganska normal. Jag, Frida och Mimmi åkte ut till Lysingsbadet och hängde där från klockan 12 till 4. Vi fikade och strosade runt i regnet. Klockan tre gick vi till midsommarfirandet och dansade lite kring midsommarstången men dansen gick inte särskilt bra. Nästa år hoppas jag att det blir kulbacken. Där är det mysigare och man kan dansa och höra musiken bra.
På vägen hem stannade jag förbi hos L. Där lekte jag med barnen och lyssnade på L som pratade ut. Hon sa även att jag var som en syster för henne, ojj! det måste jag ta till mig. Jag var där tills brorsan kom hem för vi skulle fara till L syster och hennes nya kille. Jag visste att de bodde vid mig men jag hade ingen aning om vilka det var. M:s kille hade visst tre barn och en son som var 18, så jag borde ju känna igen dom tänkte jag. Vi gick vi mot gatan där de bodde och jag visste att jag skulle känna igen dem, men jag hade ingen aning än så länge. Sen såg jag en hund, och de sa att det var där de bodde. Shiiiit. Då kände jag igen mig! Killen som var 18 kom jag ihåg från brevik och han sa direkt att han kände mig, jag rättade och sa "känner igen". haha! Det var en kille som gick i gula gruppen. Vad ska man säga, det är en grupp för problembarn?
Det blev en väldigtspeciell kväll, men som tur är är L och M så underbara så de handskas jätte bra med konstiga situationer och speciellt med 18 åringen. Jag kände mig däremot inte så bekväm för han kunde ta upp vilka ämnen som helst, han var inte blyg att berätta något och speciellt om sig själv. Men vi pratade ändå och han ville inte att jag skulle gå? Jag sa att jag kanske skulle ner på stan vid 10, då sa han 10? det är ju om två timmar! nej du måste stanna. Sen frågade han om han fick följa med, vad ska man säga? Och när det började regna sa han: jaa! då kanske du inte går. Förstår inte riktigt vad han ville, för jag var jätte tråkig den här kvällen. Men men, han var ändå en go kille och han har tydligen blivit bättre det senaste halvåret med allting.
Och M är så bra! jag måste verkligen lära känna C:s mer. Hon sa att jag hade en otrolig aura, att jag kommer få en underbar kille, att jag är jätte bra, att jag var söt osv! ååh, de ser alltid det bra i människor. Hon berättade om sin barndom. Hon flyttade hemifrån när hon var 12! skaffade sig lägenhet och försörjde sig själv. Hon bodde även ett tag i Sthlm och det var tydligen ett fartfyllt liv. Hon har tre kartonger fyllda med band med musik hon har gjort från när hon var 12. Hon har talang! och jag måste höra hennes låtar någongång. Jag hoppas hon lyckas med allting och hon ska spela in en skiva nu i sommar. När hon sa att jag kunde spela piano, så sa jag "nej! det kan jag inte, jag är inte speciellt bra". Hon: "här har vi nog en som har dåligt självförtroende tror jag!" Det kanske stämmer, hon sa det så precis och direkt men jag är inte bra. Det känns som om alla andra är bättre och jag jämför mig med alla andra.
Jag stannade i ca 20 min längre än de andra för jag skulle gå hem. Då var det lungt och skönt och då pratade M mycket om sig själv och H blev trött som innebar lugn. Vi fick även träffa L en snabbis, lille brorsan i familjen. Han hade förändrats enormt! till det bättre (utseendet), men enligt H så verkar han också vara ett problem barn. De super, knarkar och har sönder saker. Innan jag gick fick jag kramar av H,M och fadern. Jag undrar om jag kommer få se dem något mer.

matjennie

Både idag och igår har jag lekt hemmafru och lagat mat. Igår stekte jag potatis för första gången och min bror sa hela kvällen hur goda de var. Haha, jag har aldrig varit bra på att laga mat! antar att det bara var lite tur, men ett plus var väl att det var första gången. Så stekte jag även en korv och det tror jag inte heller jag har gjort förut. Men gott blev det! bra jobbat Jennie.
Och maten idag slog den igår. Shit, jag älskade verkligen det jag gjorde! jag exprimenterade lite med att wooka ris och hälla i lite kryddor, gräddfil och annat som passade. Det blev så jävla gott! haha, dock är det bara jag som har ätit det än så länge men jag måste laga det någon mer gång och se om det bara är jag som har dålig smak. Det smakade kantareller? Jag har aldrig tyckt om mat jag har lagat förr, men de här två dagarna har jag lyckats! Och det är roligt att laga mat när man kommer på lite eget.

RSS 2.0