Slutshopping

wiiiie, I tisdags var jag på stan igen, bara spontant med Frida och senare kom Amanda också ner. Precis en shoppingrunda jag behövde och saknade i Linköping! Jag hittade mycket som jag har funderat på att köpa ett tag och jag var inte snål inte, utan tog slut på alla mina pengar plus 300 extra som jag lånade utav mamma. Jag har även hittat den perfekta jackan! så den ska jag köpa när jag får min månadspeng, så himla skönt! och så får jag min näst nästa månadspeng lagom till höstlovet. Nu känns allt mkt bra!


Jag inhandlade:
mascara ( dålig en )
två korta koftor
en klänning
blommigt paraply
och lite småsaker.


Nu är behövliga saker:
jeans
jacka
vinterskor
höstskor

gggggiiiiiiiibbbbb

Jag har börjat acceptera min kropp, typ, eller nåt, kanske. Jag har bättre dagar nu iaf.
Jag anpassar kläder till kroppen, inte kroppen till kläder. Nu får jag fan acceptera, men ändå försöka.

Snabbis

Nyhemkommen från Linköping!
Jag och mamma åkte till Linköping för att skjutsa hem Arvid efter skolan. Först åkte vi till Jessica och sen bar det av till lite ikea och ikanohuset. Jag inhandlade ett par stövlar, ett par röda skor,innerkudde, fingervantar ( jag förfryser mina händer varje morgon eller så svättas dem ihjälp pga att jag använder vintervantarna ) tre par örhängen och en klocka ( hittade den i sista affären och när jag redan betalat saker i kassan, där fanns den, as billig och precis en sådan som jag ville ha och hade sätt, men den jag hade sett kostadede 600 och denna 65, jag ska köpa en till fast i en större storlek! Jag hann inte tänka så mycket men typ ödet! )
Jag var på sånt shoppinghumör! dock hann vi inte med mycket affärer, vi var bara där i 2 timmar och vi fick nöjja oss med det, men jag måste åka upp snart och shoppa en massa behövliga småsaker. Dock kommer jag säkert inte ha råd när jag ska åka dit för att shoppa, så är det alltid.

Jag körde hela vägen hem!! Kul men läskigt med mörker. Gjorde lite misstag både i Linköping och på landsvägen, men man lär sig!

my goals

Nu tycker Virginia att jag har en massa låtar att välja mellan till kyrkan och till avslutningen i trean. Visst har jag kanske det, men när jag har fått en låt vill jag gå vidare med nästa och bara få mer och mer! men nu sa virginia att jag hade blivit bortskämd, för jag var inte helt klar med någon av låtarna så nu får jag inte så mycket mer på ett tag utan måste nöta på de gamla låtarna. Jag är en sån som tröttnar direkt, speciellt om jag inte tycker om låten särskilt mycket. Jag har ju så många fler låtar jag vill kunna! nu börjar jag tro att jag aldrig kommer att få spela dem, så jag får ta tag i det själv, som jag gjorde med the heart as plessuare first, för nu ska jag börja spela den! Jag sa att jag hade börjat på den och då sa hon att jag kanske kunde spela den på avslutningen i trean, men jag tycker inte om att planera så långt. Dock fick jag reda på att jag ska spela fyrhändigt med Lydia idag på avslutningskonserten och låten är bestämd. Hoppas jag tycker om den, men virginia sa att jag skulle lita på henne för att den var perfekt typ. Jaja. Jag vill ha fler nya bra låtar bara. Och jag vill ha en utmaning till trean, och jag vill ha en en underbar. Den jag kan tänka mig mest nu är the heart ask plessuare first, men jag ger det lite mer tid, för jag försöker skjuta upp bestämmelserna så långt som möjligt. Jag har lyckats i ett år nu för hon frågade mig redan tidigt i ettan, men jag kunde inte bestämma mig.





Jag ska spela Rue des Cascades av Yann Tiersen på månadskonserten den 24

Mönstring dåva

Idag vinkade en utvecklingssörd till mig och jag log tillbaka mot honom. Då sprack vädret upp och solen började skina.





Jag ska göra mönstring. Det skadar inte att pröva och just nu ser jag fram emot det. Jag har inga planer sådär efter gymnasiet så varför inte göra lumpen. Det verkar spännande och jag undrar hur det är! Men tänk om man nu inte kommer in fastän man vill? Jag får inte börja vilja allt för mycket. Men det gör jag nog inte, för jag skulle vara skapligt nervös för att börja. Tjej, dålig kondis och ensamt. Jag vet inte. Någon mer?

ARVID

Jag saknar arvid. Jag tänkte faktiskt ringa idag, jag ringer aldrig om jag inte vill något, men det blev inte av. Jag får ringa imorgon, för jag vill prata med Jessica för henne saknar jag också. Jonas med för den delen men vi har ändå pratat lite på msn osv. Jag ska träffa dem på söndag så det är bra! Men jag måste åka upp någon helg känner jag. kärlek!














En tår fallen för filmen.


Åh jag får så mycket känslor och inspiration av finding neverland.
Jag drömmer mig bort!
Nu vill jag bara ta kameran till ljuset och skapa, skapa, skapa.

en tår ikväll <3


nukomdet

Åh jag hatar när folk gnäller på sitt useende. Jag blir arg och ledsen. Arg för att de inte uppskattar det de har och ledsen för att jag är så misslyckad. Jag är så jävla avundsjuk på allt och alla och jag jag skulle ge allt för att kunna bli som er, så jävla avunsjuk och ledsen på det. Täck mig med något!

Finding neverland

Jag är sugen på att sen Finding Neverland och gråta lite.
Det var länge sen jag grät sådär mycket och det behöver man ibland.
Fast just nu när jag är förkyld gråter jag lite då och då, faller tårar och det sticks i näsan. När jag hostar blir mina ögon jätteblöta. Det blir nog ingen skola imorgon för jag klarar knappt av att gå här hemma. Jag får ryck när jag inte kan andas genom näsan och när man måste avbryta allt för att snyta sig. Det är inte kul och jag är bäst på att bli förkyld ... Mitt imunförsvar suger har jag med erfarenhet lärt mig. Jag ska försöka hålla koll på hur ofta jag blir förkyld.




MUSIK

FÖR YANN TIERSEN ÄR SÅ JÄVLA BRA!!

jag har börjat gilla dragspel nu tack vare han, det blir så grymt jävla fint när han spelar! och alla hans låtar. Man blir som förtrollad ... åååh. Sen pianot, fyfan vad jag är glad att jag kan det! det låter underbart och det är så kul när man lär sig alla drömlåtar man har velat spelat hela livet och när man nu kan lära sig alla andra bra, som yann tiersens... mhm! plus massa andra piano kompensatörer, ex Ludovico Einaudi. PIANO IN MY HEARTH! och all musik soch instrument om är vacker som det här.



http://www.youtube.com/watch?v=-_gRRNfljk0
Ludovico einaudi, en låt från This is England

http://www.youtube.com/watch?v=o8lPEgqE16o&feature=related
Yann tiersen, Rue des cascades med sång till

RSS 2.0