Bra helg!

Jatack, en helt okej bra härlig ojobbig helg.

I fredags kom jag hem rätt sent. Jag slutade skolan vid klockan 4, då åkte hem och småslappade lite men städade även rummet så att det skulle vara lite snyggt när syskonen kom. Så senare vid 6 tiden kom Jonas, Teresia, Jessica, Tommy och Arvid hit. Vi gjorde god mat och satt och bara umgicks. Senare på kvällen så vi satte vi oss framför tvn ett tag och kollade på Familjen är värre, men efter ett tag gick jag ut för att gå en promenad med Sandra. Dag 1.



Yes, ingen drill numera på lördagar. så jävla härligt! Så jag, mamma, Jessica och Arvid gick en promenad till stan, men det blev bara en snabbis. ( kanelbulle på kaffekanann :) ) Sen slappade jag nog den mesta delen av dagen, men läste även lite NK (prov på fredag). Jag vet faktiskt inte vart lördagen tog vägen, men jag kommer ihåg att jag hela tiden tänkte hur lite klockan var och hur mycket tid jag hade. Annars har lördagar försvunnit så himla fort, för jag tränade från 12 till halv 3 och då försvann hela dagen bara på det.
Vid 5 kom Johnny, Linda, Saga och Leon. Det skulle bli en liten familjekväll och det blev det. Med music, mat och prat. Dock drog jag vid 8 tiden med Sandra på en B fest men det var lagom tid. Sjukt konstig och helt fel människor på festen, men jag har alltid trevligt så jag underhöll mig med Angelica hela kvällen, det var riktigt roligt alltså! kvällen slutade vid 12, astidigt men jag var väl nöjd, eller jag frös häcken av mig så jag lade mig direkt i min sköna säng. Dag 2.



Bakfull vaknar jag alltid runt 7-8-9 tiden men idag lyckades jag sova till 10 och det behöver man. Jag körde en slappar morgon igen och vid 2 for vi allihop till mormor för att äta mat. Det bjöds på rotmos, korv och kött.  hjärta på det men jag tror det var sista gången hos mormor, men hoppas på mer alltså. Det komiska var att Teresia hade ätit samma mat hos sin mormor, och även äppelpaj som oss till efterrätt.
Vid 4 åkte jag till Karolina där vi, plus frida och Denise, lagade scones, eller jag gjorde ingenting men åt. Det var iaf trevligt med lite gammalt umgänge som var länge sen. Det blev inte så länge för jag var tvungen att åka på drillträningen vid halv 6. Där kör vi ganska hårt nu för tiden och jag känner faktiskt att jag lär mig! Dag 3.





Jag är glad.

Nu har Linköping kommit hem. Imorgon kommer alla syskon med sambon så ska vi umgås hela kvällen med mat och annat. Resten av helgen är oplanerad och det är så himla skönt. åååh.





Grey´s anatomy

Så jävla sorgligt bara.
En kvinna som hade en tumör, hon väntade på att sitt livs kärlek skulle komma och hjälpa henne att bestämma om hon skulle operera eller inte/säga hejdå, men hon hade nyligen träffat mannen och hennes syster påstod att hon hittade på det hela för det fanns inga bevis. Det var som en saga. Hon hade varit på en resa. Där hade han hade hittat hennes sko som hon tappade och sedan hittat henne igen. De blev förälskade direkt!
Så de väntade med att operera tills klockan var tre, för då skulle han komma med planet, men han kom aldrig. När klockan var 5 fick doktorn säga till henne att allt bara fanns i hennes huvud. Det hade inte hänt utan det var tumören som hade hittat på allting. Hon blev ett nervvrak, tänk. Hela hennes stora kärlek, ända kärlek fanns inte och hon var ensammast i världen.

Under operationen kom han och efter var det försent.

nejnejnejnejnejnej!!!!!

RSS 2.0