29-01-11

Den 28 januari klockan tio i tolv sprang två vackra bra fina underbar tjejer till mig på tågstationen liksom i en film. Vi pratade, skrattade och gick till sängs.
Lördagen där efter gick, åtminstone jag, upp vid 5 för att förbereda oss för vår färd till London.
Vi började med att leta musikaler, men ingen föll oss riktigt i smaken. Så istället tog vi oss en fika i en strikt glassbar.


Sen tog vi underground till Portobello market som Hanna tipsat om.
Till en början hittade vi inte det, men sen var det bara att följa stömmen. Mycket folk och mycket dyrt.
Det fanns många fina krypin. Frida fann ett fantastiskt dockskåp fylld med saker och jag blev helt kär. Men jag älskar camden market mer, fast vi bestämde att åka till "centrum" istället och kolla i lite affärer, typ zara och en massa rea.

Och till slut kom vi hem, klockan 1. Lång dag och kväll, konstig också, så det var rätt skönt att äntligen komma i säng.

På söndagen pallrade vi oss till stan för att strosa runt i 2½ timme, då vi bara hann med primemark och H&M. Det blev en soft dag som avslutades i mitt sovrum med kakor och lite vin. Man behöver en dag off från london! Två dagar i rad skulle vi inte pallat.

21-01-11

Michaelas mamma kom och det blev fart som vanligt.
Bland annat var vi och åkte skridskor.

20-01-11

Det blev vår.

19-01-11

Hanna kom till england och det blev en sleepover i mitt gästrum i deras fina hus åter igen med massa filmer och kladdkaksmuffins som underhållning. En favorit i repris! Och ett sista farväl till huset och familjen.


15-01-11

Det blev bus i vardagsrummet och Joshua fick sig en cool frilla.

13-01-11

En Joshua blev tre år gammal.
Och för att fira detta tog Michaela ledigt.
Vi åkte till förskolan och åt tårta.
Åt mer tårta här hemma.
Blåste ut ljus.


Mitt fina Swindon

Åh jag vet, jag är så dålig!! men dagarna bara flyger förbi (skyller fortfarande på det) trots att vi inte gör någonting här. Konstigt, men så är det. Jag sitter inte alls mycket vid datorn och därav blir det inte heller några speciella inlägg, men jag jobbar fortfarande med att komma ifatt med alla mina dagar här så detta inlägg får visa min favoritställe i Swindon.
Jag gick nämligen åt ett helt annat håll än vad jag brukar en dag i början när jag kom hit för andra gången, och vips så var jag ute på landet. Och jag blev faktiskt kär. Alla fåglar och blommor och dofter och vårkänslor kan ju vara ett plusfaktor. Men det är ju ändå något speciellt med england. Vem man än möter, i den här trakten, hälsar man på. Och så ler man åt varandra, och är vänliga. Jag kommer sakna det!


Aupär x 2

Nu är jag här hos Tracey, Michaelas ex Martin och deras dotter Una.
Just nu sitter jag och har ett öga på Una medans Tracey ringer lite jobbsamtal och sitter på kontoret. Anledningen till att jag är här, är för att Tracey tyckte synd om mig som skulle vara helt ensam hela veckan. Hon tänkte att det vore skönt för mig att komma bort och se mig omkring lite. Den andra anledningen var att Tracey behöver en aupär eller något liknande, så hon ville ta vara på att jag inte hade något att göra så att jag kunde hjälpa henne dessa dagar. Med att hjälpa henne, menar hon att jag mest ska vara hennes andra hand. Exempelvis hålla ett öga på barnet när hon är på kontoret eller bara assistera henne. Inget jobbigt alls. Hon visar och berättar allt hon gör med Una så att jag vet. Det är nog mest för att hon vill att jag ska gå till alla mina vänner och berätta om denna fantastiska familj. De är rätt snälla och generösa, nästan så jag skulle kunna tänka mig att stanna och jobba här! Men som det ser ut nu vill hon att jag ska hjälpa till, så hon hoppas på att jag kan kunna komma hit under helger och vara med henne och Martin när de går ut och gör saker. Då ska jag bara hjälpa till lite med Una och underlätta saker. Ingen konst? Vi får väl se vad som händer. Jag är öppen för förslag! jag skulle nog varit här under dagarna om jag inte hade Josh att ta hand om på morgonarna.



så ni vet vart jag står

Jag vet att jag inte kommit ifatt ännu, men det är på väg! Just nu ville jag bara uppdatera om vad som pågår lite.

Idag for Michaela och Josh på en spontantrip till Spanien. De behövde komma bort lite och jag bestämde mig för att stanna hemma. Jag kände inte alls för att åka faktiskt. (Alltså, Michaela bodde i Spanien när hon var liten och hennes mamma bor där nu, så hon åkte "hem" som hon sa.)
De ska vara där på lördag... sååå... alltså 6 dagar i min ensamhet? Då kom ett annat förslag upp.
I helgen hälsade Michaelas ex, hans fru och barn på här och de var lite intresserade utav en aupär och frågade om många av mina kompisar var intresserade. Jag pratade inte alls mycket med dem utan stängde istället in mig på mitt rum... de pratade allt för mycket så orkade inte riktigt haha. (har jag blivit en wierdo?) Men iaf, igår sa Michaela att hennes exs fru, Tracey, undrade om jag ville komma och bo hos dem ons till lördag. De bor i Bristol, därifrån Michaelas tog flyget. Så isåfall skulle Tracey komma hit och hämta mig på onsdag och så åker jag tillbaka med Michaela och Josh hem på lördag.
Jag sa att jag hänger på.
Så nu ska jag snart fara till några helt främmande människor, bo där i 4 dagar och ta hand om deras 8 månaders bebis. Det blev en vändning på allt här. Hoppas de är trevliga och att de inte pratar ihjäl mig! och dessutom, att de inte har en massa förhoppningar. Jag vet nästan inte alls vad de begär, men jag skulle väl åtminstone ta hand om barnet ... det kan vara allt. Sen nämnde också Michaela att Tracey hade skrivit till henne "kan hon baka?". Så det kanske blir en sockerkaka (vilket de fick när de var här, så de kanske tyckte om den?)


RSS 2.0