Sämstdag

Från början hade jag inga tankar om den här dagen, den skulle bara ske, ganska fort så att det blev fredag, för hela dagen har kännts som fredag och jag vet inte varför. Jag har bara intalat mig själv hela tiden att det är fredag, men det är det inte. Det är torsdag. Aya, dagen blev ialla fall full av tankar! ååh ibland bara hatar jag att tänka på allt, men jag har blivit bäst på att tänka. Speciellt när jag ska sova, då kommer alla tankarna och jag förbereder mig innan jag går och lägger mig på att tänka och har numera börjat sluta läsa i böckerna innan jag ska somna. Det är oftast samma tankar och funderingar som dyker upp och jag grubblar på det lika mycket varje gång.
 Efter idrottslektionen grubblade jag en massa och jag var lack på allting men anledningen till det var ingen anledning att bli så deppad över. Att en liten skitsak kan göra så mycket. Efterhand glömde jag det och dan blev som vanligt, iaf nästan men det höll ändå i sig hela tiden. Sista lektionen var bäst och då tänkte jag inte alls på någonting, jag tycker om bildlektionerna. De är alltid mysiga och roliga! där har jag det bra och idag drejjade jag och hade inget i tankarna förutom den där lerhögen på det runda bordet. Det är riktigt svårt! Det går i vågor hela tiden om det går bra eller inte, och när jag äntligen började komma någonvart och lektionen var slut så sket det sig och jag fick lägga nert. Nu har jag iaf prövat och någon gång ska jag nog lyckas skapa något, men just nu tror jag jag ska lägga ner drejjning och börja med någon annan jobbig lera istället.

Och som jag hoppades på hela dagen och längtade hem för blev sann. Nu har allt glömts bort och jag kan gå vidare. Haha så det låter! men så är det ju. Nu är dagen bra! lagom bra och det behövdes. Jag är även VÄLDIGT pepp på handbollsträningen efter idrotten i skolan. Det påverkade mig positivt ändå. Ska försöka köra hårt och gå in för det och glömma förkylningen så den kan försvinna någon gång, men först ska jag kolla på handbollsmatch.


Sjuuukling

Idag blev det att stanna hemma för att vila upp sig. Jag vill inte bli ännu värre och behövde ta det lite lungt idag. Jag får se hur det blir imorgon men jag tror jag kommer stanna hemma en dag till för att det ska släppa lite, men träning blir det iaf inte och det gör mig lite deppig, tre träningar är lite.

Men idag har ändå varit en bra dag. Happy thoughts! Jag har slappat, städat och fixat i källaren, gluttat på tv, pluggat, spelat piano och det är typ allt. Jag har hittat världens underbaraste piano låt också och gått in för att lära mig låtar som jag tycker om! Jag måste ta tag i det själv och leta rätt på noter till alla fina låtar som finns. Det är inte roligt att träna på order.

Handbollsmatch dåva

Okej, i morse var jag helt opepp på match! Usch, jag var trött i hela kroppen, hade ont i halsen och i huvudet och i magen lite till och från men jag kände inte att det var så att jag skulle skippa matchen. Det är bara att gå och bita ihop. Väl där mådde jag ännu sämre men ändå så tyckte jag allt gick bra, bättre än vanligt. Jag blev nog ganska pepp, eller jag vet inte, jag bara gjorde mitt, det bästa jag kunde tror jag. Hela uppvärmningen gick bra, ovanligt! alla skott på mål blev på målet och det hände lite framåt, jag sköt och så. Dock var jag lite borta men jag orkade inte vara så social.
Sen kom matchen igång och det var riktigt jämt i början, men sen kom vi efter men vi körde i alla fall. Jag tycker ändå det blev en jämn match på något sätt, även om de vann med flera mål över oss. Vi körde hårt och gav inte upp. Jag tyckte jag gjorde bra ifrån mig på matchen och jag blev nöjd, även om jag gjorde misstag och så. Det som kändes lite dåligt var att jag blev så grymt trött, anfådd och så men jag tror det var pga halsen och så tog jag nog i lite mer än vanligt kanske. Resten gick bra och det behövdes! alla skott jag sköt kom på mål och inte på målvakten, dock räddade hon två men de andra två gick in och tack för det! Hoppas jag kan försöka vara som jag var idag i fortsättningen.

När jag kom hem var klockan massor kändes det som, men sen gick dagen sakta men säkert. Det blev att plugga på tyskan hela dagen inför provet imorgon och det känns lite osäkert men jag hoppas jag kan mer än jag tror. Sen har jag bara suttit lite framför tvn och tagit lugnt emellanåt och det var riktigt skönt. Snart ska jag gå och lägga mig så jag kan få tänka på en massa saker och så att det snart blir morgon så provet och skoldagen är över. Godnatt.

Fredag

Dagen till ära har varit väldigt bra. Jag tycker om sådana här dagar, de gör mig glad! Det började med att jag fick sova 30 min längre än en vanlig fredag eftersom jag skulle ha utvecklingssamtal. Då fick man skjuts till skolan och började vid halv nio. Utvecklingssamtalet var väl inget speciellt med, det var som vanligt och jag hade rätt om vad jag var på för nivå i ämnena. Det var lite roligare att veta hur man låg till i musikämnena, det är ju helt nytt men det var bra iaf. Jag tycker det är svårt att veta hur de dömmer och så men det känns bra och de verkar dömma bra. Iaf... efter samtalet begav jag mig till matten som blev något kortare en vanligt. Det blev att jobba i 30 min och efter det var det mentorstid, vi fick massa gott fika så jag fettade och så fick vi reda på indv. Det verkar lite komplicerat och lite oklart om man kan få det man vill, men det ska nog ordna sig hoppas jag. Jag får tänka och klura lite och säkerligen prata med syo lite granna. Efter sen blev det mat, ingen höjjdare och det har sugit hela veckan. Eftersom det inte var någon pianolektion blev det en soft och trevlig matrast och sedan blev det gitarrlektion som var lärorik som vanligt, sakta men säkert tror jag. Skoldagen avslutades med tyska lektion som bestod utav en film och lite genomgång för provet. Helt ok dag!  Träffade och såg fina personer.   v


16.11

Ja här sitter jag en fredag klockan 16.11 och kollar ut genom fönstret och kan inte fatta att klockan är så lite. Jag skulle gissat på att klockan var runt 6-7 men det är den icke! Men det är superskönt att tiden har gått sakta för jag har mycket att hinna med idag och tid kan man alltid ha användning för, men det är lite tråkigt att det redan är så mörkt, det gör en så trött och man orkar inte så mycket. Just nu håller jag på att plugga och ska fortsätta med det ett tag så åtminstone lite sitter i hjärnan och att jag har koll på vad jag ska veta. Än så länge har jag tagit vara på tiden under dagen, ska försöka hinna klart med detta så fort som möjligt så kanske det kan hända något roligt och trevligt ikväll för jag saknar umgänge med kompisarna!

Snö snö snö

Yes, då var då den första snön kommen. Visst det är jättemysigt, men usch inte nu! Den här dagen var ganska ok med att fara till och från skolan men jag hoppas det försvinner nu som det brukar göra och inte blir värre. Snön kan vänta ännu ett tag för jag hinner lungt tröttna till jul och det vill man ju inte! Nu får jag värsta julkänsorna men det känns fel, jag har inte ens börjat tänka på jul. Det kanske man ska göra? snart är det ju faktiskt bara en månad kvar, och med tanke på hur fort tiden går och hur mycket man har att göra bör man nog börja planera snart med julklappar osv. Det är mycket som gäller nu. Idag var det musik prov i skolan men det kändes bra. Förr tänkte jag hur man egentligen kunde ha prov i just musik, men det är ju rätt förståligt. Det finns så grymt mycket att lära sig, men just på det här provet var ca hälften nytt och hälften kunde man innan. Jag är riktigt nöjd med gymnasievalet känner jag nu, jag ångrar och saknar inget på något sätt. På fredag har jag matteprov och det är däremot lite stressande och jag känner att det inte kommer funka. Allt på hela kapitlet är konstigt och jag förstår inte vitsen med någonting. Men jag hoppas jag ska kunna plugga in det imorgon och på torsdag, men det blir mycket plugg som gäller isf. Snart ska jag på handbollsträningen och det ska väl bli skönt att röra på sig. Jag hoppas det blir en lyckad träning för på senare tiden känner jag att det går bajs med allting! men skönt är det att inte ha någon drill idag. Jag fick ett sms av Petra, men det dumma är att Matilda inte vet om någonting så hon kommer komma dit, men jag kan tyvärr inte nå henne.


image2

Kaaaallt!

Åååå, jag trodde aldrig denna dagen skulle ta slut. Den har varit grymt seg men lektionerna i skolan har ändå varit helt okej. Det är tröttheten som gjort det och att man måste fara och vänta på musikskolan. Jag har varit ute och farit 5 gånger idag, det är verkligen svin kallt! Jag är så tacksam över att jag nu är hemma och har kollat igenom skolkartalogen. Alltid lika roande. Jag var väl helt okej får jag nog tycka. Varken bra eller dålig och det var positivt isf. Snart ska jag ge mig ut igen på ärenden, men nu är det tack och lov i en bil. Jag vet inte riktigt hur jag ska klara mig framöver med att färdas på cykeln.

Måndag, första skoldagen



Men första skoldagen då. Jag var inte ett dugg pepp på skola nu igen, men sen drömde jag om klassen inatt och såg fram emot det lite grann. Det blev faktiskt en lyckad dag, lagom bra på alla sätt. Alla lektioner var slappa och man behövde inte göra så mycket. På Svenskan och Historian blev det filmtittande och även lite diskussion. Sånt tycker jag om! Sen blev det väl att vara lite mer aktiv på Tyskan och Engelskan, men inte för mycket. Men ingen ångest har jag över daa, det känns riktigt bra. Jag orkar inte bry mig om det, jag blir skit nöjd om jag får G och om jag får IG får jag väl göra omprov och då får jag väl plugga tills dess åtminstone och då får jag väl något betyg iaf. Jag blir nog nöjd hur det än blir. Men jag hoppas jag får G, för jag skrev mer än jag trodde jag skulle! Men dock blev det mycket gissningar och veka svar, men sånt kan man vinna på. Det var fint umgänge under dagen med, som vanligt. Jag var nog inte så speciellt social idag, men jag tycker det var lagom. Mot slutet blev jag pepp och normal igen, så -  bra bra! Sen avslutades skoldagen med ett hej och tankar.


Blogg bloggi blogg


Jahopp, Hej hej eller vad man nu ska säga. Nu har Frida övertalat mig om att skaffa en blogg och här är den. Jag får se vad det här leder till. Jag kommer väl skriva lite vad som händer hos mig, tankar osv, det märks hur det blir.

RSS 2.0