GÖTET!

det blir  faktiskt av, bestämt i måndags! så imorgon far jag, Ellen, Lydia och Lisa till Lisbeeeeerg och åker oss förkylda!
Vi ska bo en natt på göteborgs vandrarhem och sedan åka hem tidigt på lördagen, precis lagom. Det blir nog en jacka och halsduk inför karusellerna men det är värt det!

Två nya datorer på en månad

Nu har jag en 1500 kronor dyrare dator, och det här köpet kommer jag inte att ångra! pengabriste löste sig så jag satsade på en bättre dator som garanterat håller till det jag vill ha datorn till, och i flera år dessutom. Nu ska jag sitta med den ett tag också. hejdå.

Veckordagar

Skolan flyter på, med två lektioner både mån och tis med tre och en halv timmas håla emellan... men det är väl så det ska vara i början. Tors och Fre har jag en lektion vardera och det sitter rätt fint ska ni veta. Idag kom jag hem vid 5 efter en läng dag med både kulturhistoria och trivseldag ( som var vår tur att hålla i ).



Igår hade jag lite extra tid över så då tog jag fram smyckena än en gång och gjorde mor ett armband.
Men det är fortfarande svårt i ps, jag kan inte redigera färgen genom att själv bestämma hur mkt nyanser av varje jag vill ha, utan den väljer själv hur mycket exempelvils blått jag ska lägga till eller ta bort ... och det är det jag använder mest! buhu

RSS 2.0