bal 2010

Just nu är jag hos broder Jonas och alla träd är gröna.
Maya från drillen tjatar på mig om att skicka mina balbilder till henne, så äntligen har jag tagit tag i det, så då kommer dem även här.


PåskTorsdag

Äntligen blev det påsk och i torsdags åkte vi ut till min moster på landet i deras stora fina hus! Vi var faktiskt de första gästerna i huset, och vi fick en fin rundtur genom alla rummen. Stora ytor och ljusa färger med exklusiva möbler varav ex vissa kom från kungahuset. Det är grejjer det! men man fick faktiskt sitta på alla möbler, vilken lyx.




2011-04-15/18/20

Dagarna bara gick och det blev lite sommar;
Luncher, häng på stan, cykelfärder, föreställningar, grillningar, barbent, solning, häng med mormor. Ja. Jag njuter av mina lediga dagar.










2011-04-09

30 års kalas för fina Julia.




2011-03-28

Spenderade några kvällar i skaparsoffan och gjorde smycken, varav några blev Teresias födelsedags present.
Fixade även ett par gamla ur&penn klocks askar som smyckena kunde ligga i.






2011-03-26

Vi hade babyboom hos oss. Mycket trevligt, vilket resulterade med en tur på stan med Lilly och Saga, lek i parken hemma och massa bus och spring i huset

Förressten så var Arvid, Lilly och Leon hemma hos oss på morgonen dagen jag fyllde år, det var myspys. Alla samlandes i mitt mörka rum! och barnen hjälpte mig öppna paketen och trodde att de fick dem av mig.










Tjoho!

Har nog aldrig sett fram emot en påskhelg så som jag gör denna gången!

Imorgon ska vi till min moster och äta god mat och se på deras nya hus på landet! Det blir far, mor, jag, mormor, jonas och Teresia. Ser fram emot det!

På fredag har jag inga planer, förutom på fredagkvällen då några brudar kommer hit så ska vi ha himla trevligt både här och när vi traskar ner för att dansa.

På lördag har jag heller inga planer, förutom på kvällen då det blir Amandas place istället! Tjoho, kvällen blir nog spontan och vi får se vart den slutar.

På söndag blir det påskmiddag här hemma tillsammans med några syskon och så kommer Lilly komma hit på besök ensam enda till fredag. Längtar tills att få vara barnvakt faktiskt, ganska mycket.

På kvällen har Kajsa dragit ihop något gång så vi ska ses nere på Sahara och umgås.

På måndag blir det picknick med fina efterlängtade vänner (jag hoppas alla kan komma) och därefter lite goood maaat hos mormor.

Ja, jag är glad. Vill träffa alla människor och umgås nuuu! Tänkte säga att jag inte ska ha några förhoppningar på att det blir as bra, men det kan inte bli annat än bra :)
Men first thing first, blir att strosa runt med mossklipparen imorgon innan vi far till moster.

(Bilder från påskträff 2 år sedan)




2011-03-23

Jag och Cecilia begav oss ut på udden av gränsö för att fotografera lite. Fotografera Oss lite, pose sådär. Är ju inte ofta det händer, så här kommer bilder på moi! Och när man har typ 80 bilder att välja mellan blir det svårt. Kan inte fatta att jag lyckades gå ner till 7, fast ju mer man tittar på dem, ju mer tar man bort!






En torsdag

Hela dagen har bestått av ärenden med mormor och avslutningsvis blev det mat och semlor hos henne.
Tillbringade även någon timma åt att titta på inspelning från året 1991, när jag var en liten tjockis som levde i sin egna värld! Sjukt att tänka att man är den där lilla individen som står med öppen mun och tungan ute hela tiden. Men det är det! Nästa gång ska vi fortsätta filmen så får vi se vad mer action den har att erbjuda.



2011-03-19

Sjukt bra fest med en surnad tårta (som ersattes med glass, kiwi och marräng), mysigt härligt gäng, bra present!, sjukt bra charader, snygga människor, världens bästa spellista, snyggaste danserna och avslutningsvis Jetzin.


Vinnarna:
Förlorarna:

Johanna gav en lapdance till Gasolina:

Amanda och jag bjöd på you got med systrarna graaf:

Tog lite bilder från Karolina, det var många fler på mig och Amanda och vår dans, men icke inte så pass vackra så de får visas här. Tyvär hamnade ni andra inte lika ofta på bild som Johanna! Men trevligt var det allt!


På tiden

Min sena uppdatering beror mest på att jag vill lägga ut smarriga bilder från min kompisfest! dock så äger inte jag alla dessa godbitar utan måste samla ihop från andra kamerahåll. Så det blir förhoppningsvis imorgon kväll.

Istället kan jag glädjas åt mina två nya fina guldringar som nu sitter perfekt!
Var nämligen på stan idag och fixade dem. Dessutom gick jag till Walters för att fråga om råd vad gäller kameror (ska köpa en ny systemkamera som även har HD filmning) och just känns Canon 7D eller Nikon D7000 ganska bra. Han i affären rådde mig väl till Canon då jag har haft dem innan, men jag ska läsa lite mer om dem och fundera noga på kamerahus samt objektiv till dem! Det blir inte en billig peng .Somsagt, det återstår lite mer läsande, diskussioner och youtubeklipp innan jag kan bestämma mig! plus att om jag beställde nu så skulle den komma i mitten av maj pga allt i japan, och tänk då vad sent jag får den om jag väntar ännu längre ... gah, vill att någon bara ska ge mig en i min hand och säga: "här, den här ska du ta, den passar dig bäst!"
Sen var Cilla och jag på herberts och pratade en massa om hål i öronen. Hon tog ett hål medans jag istället måste fundera lite till och blev väldigt sugen på en smiley. Kan vara ett infall som försvinner inom kort, men just nu släpper jag det inte! Gör inte så mycket heller om det blir ett infall, för det är inget hål som syns. Det är bara om jag har pengar och orkar ha en piercing... men hål i öronen är bestämt. Det ena vill jag dock göra hos en piercare, då jag ska göra på brosket. Det läker bättre och med tanke på att de hål jag gjort på brosken gjort väldigt ont efteråt verkar det bättre att göra med kanyl. Pistol förstör nämligen brosket, kanyl är bättre!





ps. Det bästa just nu:
To build a home

Om ni lyssnar noga, känner ni igen den. mhmm <3






Barnvakt

Ikväll var jag barnvakt åt Leon och Saga. När jag gick in i vardagsrummet för att få in Saga i sovrummet tog jag bara upp henne och bar henne till hennes sovrum (orkade inte tjata så då får man skämta till det och ta tag i det!) och sa något med att hon blivit så tung och skrattade lite. Sen rätt som det var pussade hon mig på kinden på väg mot sängen, som om ingenting. Det bara flög i henne och det värmde så mycket. Det var en skymt av gamla Saga och jag känner verkligen att jag måste tillbringa lite tid med henne. Dels för att hon är allt för gammal mot vad hon borde vara och dels för att hon behöver umgås med sin kära faster. Hoppas mina föräldrar blir borta någon helg framöver för då ska vi ha en sleepover bara hon och jag som vi har pratat om läääänge.


2011-03-11

Dagen före födelsedagen, det trevliga äventyret i bowlinghallen och på harrys med syskon med respektive. Fin fin kväääll.!! (foton är tagna från Teresia då jag inte tog med min kamera :()



En fredagkväll


Igår stängde jag in mig på mitt rum. Lyssnade på musik. Såg på film och gjorde ett halsband. Halsbandet var lite klurigt att få ihop på ett bra sätt. Finns säkert enklare sätt men jag gjorde på mitt. Det blev lite skevt men hoppas det inte syns så mycket, om jag tänker på det allt för mycket får jag tänka om och lösa det på något annat sätt. Men jag blev rätt nöjd!



Gjorde även ett par örhängen av ett par små "speglar" som varit på ett armband. Tänkte att de skulle passa till mitt halsband som också är en spegel, plus att armbandet med de andra berlockerna kommer att passa till! Köpte nämligen två likadana armband på rean med berlocker så jag kunde använda de andra till ex örhängen. Det är så söta! Jag tycker om stolarna, men vet inte riktigt vad jag ska göra med dem än. ..



Nu far jag till Linköping! gårkällen fick mig att sätta fart att göra något.


2011-03-05

Måste bara säga att just nu suger denna helg. Bara för att förra var så himla bra måste det väl inte denna vara botten! Aya, nu ska jag försöka deppa upp mig igen.

Iaf, denna dag var det en trevlig 20-års middag hos Elinor.
Som försvann mot palle framåt halv 12 tiden, då jag istället drog mig hemåt :)

Nu ploppade Animal upp på spotify, gjorde mig lite gladare.


RSS 2.0