Försvinner typ en vecka nu

och stänger in mig med det sista plugget för betygen sätts den 9:onde. Sen får jag väl summera med en massa bilder. Här kommer ett par från balen.
Hejsålänge.


Äntligen!

Imorgon är det bal!

Har inte tittat in här pga en massa föreställningar och förberedelser, men på söndag kanske! har en del bilder från köpenhamn, veckans rep och föreställningar samt kommer väl lite bilder från balen kan jag tro!
nu måste jag sova och få min skönhetssömn .. är helt död och vet inte hur jag ska klara av att gå imorgon.

2010-05-22

I lördags var jag hos den nya söta lilla Bebisen som antagligen kanske kommer heta Nancy, Wilma och så var det något mer... Denna åldern är väl inget speciellt, för man sittar bara och tittar på när de sover, men jag ser fram emot när hon börjar le och dregla.



Jag citerar Arvid på denna bild: hon ramlar! hon ramlar! hjälp



Som ett välkommen till världen fick hon ett litet kort, konstigt gosedjur och en liten änglakopp som hon kan lägga halsband i, eller kanske framtida tänder?



StanSolFrukt

Idag gjorde jag några ärenden på stan, och efteråt kom jag att tänka på att jag i typ sjuan-åttan inte kundetänka mig gå på stan själv, det fanns bara inte. Idag gjorde jag det så man gör ju framsteg i livet.




Kollade på hårfärg och smink till balen, kom hem med två foundation tester som så jag slipper köpa något!  plus någon kräm som var bra för nagelbanden och naglarna. Sedan köpte jag små presenter till Jessicas & Tommys nya lilla flicka som vi ska hälsa på imorgon (idag? Lördag.) Ni får nog se henne på bild snart! köpte bil tatueringar till Arvid så att han också får något roligt. På posten när jag kom hem fann jag mina Rätta saker till studenthatten så nu är den äntligen klar. Resten av dagen spenderades ute i solen med frukt, lite plugg, Lydias film, avatar och slutligen gjorde jag ett litet kort till flickan med.


Köpenhamn baby

Tanken var Dublin men slutstation blev helsingborg.
Det ska väl ändå bli fint och vi kommer nog göra resan grym.
Så nu ska jag se klart en film och sedan är det dags att packa och ladda batterierna!

Lördag och ledighet

Har haft en skön användbar ledighet i 4 dagar nu. Gårdagen var nog bäst. Den ägnades åt Leon & Saga, mat hos mormor, klippa gräs, handla, matte och kvällen avslutades med Fruktsallad, kladdakaka, Lydia och tre barnsliga filmer. FINT.






Efter regn kommer solsken


eller?

Efter flera års sökande

Så har jag funnit denna svängiga låt som alltid är med i football filmer och liknande.
Den är nice.

http://open.spotify.com/track/035qirIZqsIwuRnnKPMrOQ



Fel igen

Jag skickade tillbaka min studentmössa för att jag störde mig hur den var gjord och för att jag inte ville ha en beige mössa. För ett par dagar sen kom den nya, skönt tänkte jag! men nej, det var lite fel på den med, men som tur var bara småfel som jag hoppas de bara kan skicka nya.



Vill bara säga också att min mors dator troligen har kraschat och är rejält död. PRECIS när jag skrivit klart ett arbete. Om den är hopplöst förlorad får jag skriva om skiten som redan är en vecka sen ... eller två ... sen kan jag inte ha föredraget på ons heller som skulle va skönt att ha gjort! bajs bajs bajs. bajs.



och på tal om student

Inbjudningar är sända!





klädslar

Efter balklänningen igår har jag mycket funderingar och tankar om smycken och hår! Strass är bestämt men det gäller bara att finna det så jag söker för fullt. Frisyr ska nog förhoppningsvis Karolina hjälpa mig med att bestämma imorgon, hon om någon borde ju ha lite koll på hårfärg och uppsättningar.
Sen har det också varit studentklädsel problem pga att jag beställde en klänning från H&M som jag funderat på länge. Grejjen är den att jag redan nästna hade bestämt mig vad jag skulle ha, men denna klänning gav mig beslutångest som allt annat. Här är iaf smygtitt, jag får bestämma mig vad det blir imorgon.





Linköping med mimy

For direkt efter skolan. Provade min fin fin fina klänning som ska sys in och upp. Köpte glass. Strosade lite. Åkte till systeryster. For hem.




home alone

Redovisningen gick bra, det var bara klassen kvar mot slutet så inga svårigheter där. Vi blev klara vid halv 5 och då begav jag mig hem för att laga lite käk, och när jag lagar mat brukar jag bara koka ihop någonting. Oftast har det med corn att göra, och den här gången tog jag typ bulgur? och något mer till, skvätte ihop en sås också som blev helt ok. Brukar ha svårt med att krydda den bra, vet inte ens hur man gör sås förresten.

 


Just när jag kommit igång igen men

nu är det plugg, träning och lite mer plugg.
Imorgon är det PA redovisningar.
Sen på fre ska jag till Linköping för att prova min balklänning.
Kanske på lördag då?
Förresten sprang jag min första joggingtur för året idag, alltid en början.

V.18

Det blev inget prov på ons! Så idag har jag tagit det relativt lugnt, för lugnt, eftersom jag hade varit klar med ett arbete om jag skulle ha legat i. Men men, jag ska sitta lite med det ikväll, för det kommer jag ju göra. Nu ska jag iaf på balett.

 


Ändrade designen lite fort för jag var trött på det, får se om det blir på riktigt någon gång.



Min söndag

Kom precis på att jag inte har någon lektion imorgon tack vare att jag tog tag i en fotouppgift idag och kan redigera den hemma någon annan dag! tjohooo, ska ägna tiden åt att plugga nutida konst istället.

Min dag idag bestod utav plugg, fika hos mormor, glass med Sofie, träning, studentinbjudningar och titta balfrisyrer.



och vitsipporna plockade jag åt henne igår.


piano time

Jag måste börja öva piano. Min pianolärare sa att när han studerade var han tvungen att lägga in en timma varje dag på ett schema typ för att få in det. Jag måste göra något liknande ...
Här är iaf två låtar som jag håller på med just nu.

Typ min variant

Hela orkesterstycket

 

 


1:a maj

Lite plugg
plocka vitsippor åt mormor
se donnie darko
se arn
äta nyttigt
tiden gå fort




Soul corner

sista föreställningarna på bryggaren med kulturskolan. Nu är det troligen slut för gott, men det var ett bra bra bra avslut på de 6 åren!


RSS 2.0