221011


STOCKHOOOOLMo dag 2!
vi gick väl upp framåt 12 och vid 2 var vi redo att gå till affären för att shoppa mat/alkoholvirke och även ta en liten fotorunda i fina höstvädret. Vi var lite stressade hela dagen då vi insåg att vi inte hade så mycket tid på att att fixa oss och laga mat och chilla då vi redan vid 6 var tvugna att åka till Boris i sundbyberg där vi skulle hänga lite innan vi drog mot utelivet i storstaden. Och vi kom hem från affären runt 3 halv 4. Och laga mat tar trots allt lite tid! Vi missade första bussen och kom väl iväg vid 8, och anlände då till Boris halv 10 och tanken var 8 från början. Så då fick vi stressa i oss det mesta och sen var det bara att bege sig mot debaser.




211011


STOCKHOOOLM
s besök hos en Fin fin Kajsa och iomed Kajsa även besök hos Lisa då de bor tillsammans! Kom fram till huvudstaden vid 8 och var nog hemma hos Kajsa vid halv 10. Då började vi laga vår fina mat, hot sandwiches i ugnen och satt uppe och gjorde inget vettigt fram till 2-3 tiden.




Finally!


hej hopp!
Efter mycket om och men, lyckades jag få min jävla video klar! Jag pinades med windows movie maker, vet inte om det är programmet som suger eller om det är min dators kapacitet, antagligen min dator eftersom den varit nära på att krasha några gånger den senaste tiden och även när jag laddade ner ett bra video redigeringsprogram hackade mina filmer ... gah, vet inte riktigt hur jag ska ta mig till nästa gång jag vill klippa och klistra med videorna, detta har avskräckt mig lite trots att det är så enkelt egentligen! men detta tog sån tid. I princip fick jag klippa på måfå då jag inte kunde se hela filmen utan bara ögonblick och efter jag klippt några gånger fick jag starta om programmet. Och sen kunde jag inte spara i något annat format men det gick att ladda upp direkt till youtube. Så here it comes! Dock gör inte detta min HD kvalité rättvisa. Enjoy.




191011


Leon var här för två veckor och vi lekte pirater på ett skepp (på en säng). Byggde en kojja också.



141011


ELF

mmm, mineralsmink billigt på internet som jag tååål. Lovely och man blir helt galen när man är på den där hemsidan.
2 concealer, 1 puder, 1 rouge, 3 läppstift, 2 pennor, 1 läppglans = 400 riksdaler. För att förenkla det hela. En mineral mascara på åhlens kostade hela 400... och den var inte ens bra :(





Känner mig komplett igen


Har stäng in mig i flera dagar och bara fixat och varit. Dels har jag hittat mitt sug för piano igen. Jag har inte spelat på ett år, inte sedan jag slutade skolan, inte ett enda pling. I somras spelade jag någon gång, men nu har jag börjat spela varje dag och det känns så fint och bra. Suget kommer tillbaka igen och jag behövde ett riktigt sabbatsår! nu kliar det i fingrarna igen.

Sen har jag nu laddat ner PS i 30 dar, för jag lyckas inte skaffa det på något annat sätt. Och nu är jag komplett igen! har inte förstått hur jag stått utan PS, det är så underbart! och nu kommer jag väl stänga in mig ännu mer nu när jag kan redigera bilder (obs bara 30 dar på mig!!) och sen måste jag ju ordna mina videor. Mm, många timmar med musik och rummet, men det är så det ska vara på hösten.

Sen är ju Florence + the machine s nya skiva så fin.

http://open.spotify.com/album/2WQSoGirMqate8HLlL2EFW





081011


Habby B-day 4 Alle!
och världens godaste smörgåstårta.

och för första gången, videor!!
OBS inget intressant egentligen

Börjar komma igång-feat den svenska björnstammen (sk björnbröder)



Bom bom bom bom/fest hos alle


Filmeeer

Har nu hittat mig .. okej, inte direkt letat, men jag fann movie maker på datorn som jag nu har börjat klippa och klistra mina videor jag filmat under sommaren. Jag hade tänkt göra en liten summerings film av sommaren till en fin liten låt. Jag var lite stressad över detta under sommaren och trodde verkligen inte att jag skulle få ihop så många filmer så att det skulle räcka. Till min fasa inser jag nu att en ytterst liten del av alla mina sommar videor får plats i denna film jag tänkt göra, för jag har så sjukt mkt! Kanske får bli massa filmer istället... eller så får jag lägga upp några som de är när jag längtar tillbaka mkt till sommaren och framförallt barnen (som är med på flest filmer). Jag vill ju dela dem med någon! och inte sitta här själv och sitta och le.

071011


290911


Senaste fynden.

Smyckena kommer från tjejkvällen som spenderades med mamma. Som förövrigt var varm och fin som en sommarkväll. 350 kr är väl inte allt för farligt, dessutom när man precis fått sin lön.
Filmerna fick jag för 5 kr på kupan och klockan för 40. U got to love 2ndhand!


250911


Besök av en liten sötunge

som numera inte befinner sig i viken utan bor med sin mamma närmare malmö. Leon bor också där men är här var andra vecka så han ser man lite oftare. Fast på något sätt tror jag man ses oftare nu och tar vara på tiden mer när de väl är hemma igen. Vilket är bra. Man får något att längta till och får det himla kul och mysigt när barnen kommer.


180911


Födelsedagsfirande i Linköping för systeryster.



RSS 2.0