24-251011


Stockholmooo dag 4.
Har inga bilder från denna dagen.. Men vi strosade i secongdhand affärer och lite annat smått.
Sen visade det sig att jag var ledig två dar extra, så då passade jag på att gå av i norrköping på vägen hem och hamnade hos systeryster. Köpte bland annat 3 par skor för 600 kr, all in black.




231011


Nuuu är jag hemma från england igen! resandet gick riktigt bra, tro det elr ej! och jag fick med mig allt heeem, och dessutom lite julklappar :) fast råkade visst slänga ett par örhängen :( nåväl, måste ju komma ifatt här mitt i julstöket så ni får se bilderna så nu blir det:

Stockholmooo dag 3!!
Då vi bara strosade runt i staden, åt sushi, gick på bio och fotade i kvällsmörkret - vilket var väldigt fint. Och Kajsa var min egna personliga fotograf under min stockholms vistelse, inte illa! och jag hennes kan man väl säga.



Ja man kan väl säga att jag dokumenterade hela dagen väldigt bra med tanke på alla dessa bilder.


England åter igen

Imorgon far jag till England. Helt på egen hand - vad gäller ALLT. Jag ska själv ta bilen upp till skavsta, hitta dit, parkera, ta mig till flygplanet (okej skavsta är väl inte så svårt) sen när jag landat har jag en h på mig att ta mig till tåget (lite nervös över tid om det blir förseningar/jag går vilse?! men veronica sa att det var enkelt att hitta) och sen ska jag byta tåget och sen är jag framme o yeovil hos Michaela. Ni som känner mig vet att jag inte klarar av att resa och speciellt inte på egen hand... allt för nervösigt för mig med tider och att hitta! gör alltid bort mig på något sätt. Men men, nu har jag förberett mig så mycket som jag kan vad gäller kolla kartor och hur jag ska hitta rätt tåg osv. Kan inte göra mer nu än att sova gott och packa klart imorgon och sen ta mitt pick och pack och sätta mig i bilen! men det ska bli lite mysigt med en egen roadtrip sådär med godis och musik nära till hands! lite nervigt för hur jag ska få med mig allt HEM från england sen, då jag säkerligen kommer köpa massaaaa ...

och ja, sen på lördag åker jag in till london för att bo hos hanna och sen hem på tisdag från stansted ist för gatwick, men med bra tidsförhållning så ska jag nog lyckas hitta rätt på den flygplatsen också! aya önska mig lycka till! sen ska jag försöka jobba mig ifatt här på bloggen, som vanligt, men nu blire en vecka till!



RSS 2.0