Just nu

Jag tycker om dig.

Ensam

Just nu är jag i skolan, helt ensam. Jag börjar om tio minuter och tack för det, för här har jag gått omkring själv och inte haft något att göra i 45 minuter, och det är faktiskt ett tag! Hoppas jag lyckas bättre de andra fredagarna för nu fick vi också sluta tidigt från idrotten, så jag hoppas att det inte blir lika länge och ensamt i fortsättningen.

Jag längtar till skolan då det blir fika med Frida, Karolina och Denise. Mums och kul!


hejdå. Hoppas det blir en bra dag mellan oss. fjant.

Ny torsdag

Dagens schema, torsdag:

Idrott 8.20 - 9.20

HÅLA

Matte 11.20 - 12.20

Lunch

Daa 13.00 - 13.55

HI 14.05 - 14.55

Gitarr 15.00 - 15.30


En as seg skoldag, men okej. Slapp och bra men ändå plugg lektioner. Det som gjorde dagen så seg var väl att lektionerna var långa och dendär hålan fördröjde dagen rejält men det är bara håla varannan vecka. Förra schemat var as bra i jämförelse med detta, speciellt torsdagen. Det är skönt när det är slappt och man slutar tidigt den dagen, för då blir det fortare fredag! men men, får se om det blir bättre nästa vecka ;D det är iaf roligt med nytt schema, tycker jag. Det blir nytt och annorlunda, och det är bra med variation.


Klockan är 7 och jag har ännu inte börjat plugga, jag får väl skjuta upp det en dag till...


Plugg

Mmm, då har man historia provet avklarat och SÅJÄKLASKÖNT! åh, skönt att ha det gjort och jag hoppas på att det gick bra. Jag hade inte väntat mig att jag skulle kunna svara på alla frågor, så bättre än väntat gick det!

Men idag fick jag ett nytt prov till nästa vecka som man får ta tag i, och jag har fortfarande kvar det där jäkla historia arbetet, men det får bli plugg dag imorgon. Sen hoppas jag att det kommer vara chill ett tag, men det tror jag ej!!

COMPUTA

image3yeeeeeeeeees, äntligen så har jag fått in datorn på mitt rum!
Brorsan kom hit och fick det fixat. Så nu kommer jag vara riktig datanörd, men det är mest musiken som har varit efterlängtad, har inte kunnat lyssna på annat än gamla skivor. Och nu kan jag börja vara i mitt rum med haha. BRA BRA! iiih. Nu kommer jag vistas här en massa, hoppas jag iaf xD när man har ett rum med dörrar måste man ju börja använda den. Nu fattas bara ett tanjentbord, men det kommer snart. Sen blir det en ny platt datorskärm, för den jag har nu är väldigt old fashion haha, och sist men inte minst så blir det högtalare, sen har jag hela kittet!

me like

musiiiiiiiiiiiik <33

Haha, idag prövade jag mig på att göra en låt ... eller i alla fall skriva en låttext. Inte vet väl jag hur man gör, men ska väl försöka göra någon melodi till den, sen göra ackord? vette fasiken, men något blir det väl förhoppningsvis! om jag får en till peppdag.

För idag har jag tränat gitarr hihi... och fått lite peppt ;D Vill lära mig meeer musiiiiiiik, så kul!!

Men nu ska jag dra och ha en fin kväll, efter en BRA FREDAG SOM ALLTID! :)

Höjning

Jag lyckades höjja mig i ämnena som omfattar EOS, tack för det! eller i bild och musik som jag hoppades på. Musiken hade han missat ett prov, jag hade fått högre än vad han såg. Tur så kollade han igen. Martin på bilden kollade igenom min mapp igen för att kolla om han skulle höjja, och det gjorde han. Han hade väl tänkt fel, jag vet inte riktigt. Men jag var iaf värd ett V, men ett M skulle inte skadat för min del, men jag orkar nog inte övertyga dem ännu mer, men jag funderar fortfarande på det. Och jag skulle nog vilja veta lite mer vad som fattades i dansen, så jag kanske tar upp det med henne med, för att veta om jag kan lyckas den här terminen ist. Så jag är inte helt nöjd med dessa betyg, för jag tycker nog jag var värd högre, men det gör mig pepp på att jobba i alla andra ämnen för att bli nöjd med slutbetyget. !


KENT!!

Tro det eller ej, men nu har jag äntligen börjat ta tag i historian och sitter nu och pluggar. Det rullar på sakta men säkert men behöver massa hjälp, så det får ta ett tag till innan det blir klart. Ack ack.


image1
Måste ju bara säga att jag börjar bli PEPP PEPP på  KENT KENT!!  ååh, det ska bli kuuuuuuuuul, och med bra människor dessutom! Hoppas det blir as kul och att vi inte fryser och har allt för långtråkigt när man står i kö, men vi ska roa oss!











Sen börjar jag sakna linköping och det gör mig mer pepp då va!! ååh, linköping <3 xD
Funderar på att stanna kvar över helgen sen, får se hur det blir men det vore fint!

Vi måste börja planera nu känner jag, och längta ännu mer  : )
 
nu ska jag plugga igen
och det blir ingen träning idag, för pusspåförkylningigen.

EOS

Nu har jag kommit hem från skolan. As trevlig skoldag! och pepp och allt möjligt har man varit också, suveränis! ;D Men dock slutade den inte så bra, åååh jävla skit betyg. Eller hela betyget blev väl okej, men det skulle inte ha skadat om man kunde ha fått högre, men beygen för sig sög! eller inte helt och hållet, men bilden sög rejält iaf. Jag vet att jag vär mer än ett G, faktiskt. Och i musiken och bilden är jag nog också värd lite högre. Jag ska fundera på det och sen ta ett snack med lärarna, alla tror jag faktiskt. För jag vill kunna höjja mig och annars vill jag veta och förstå varför jag inte fick högre. Detta ska ordnas! eller måste ordnas. haha

Väntan på mat

men Heeeeeeeeeeej.

Här sitter jag och väntar på mat, så jag därefter kan börja med plugget som jag egentligen borde ha börjat med för ca 2 timmar sen. Men man orkar inte komma igång utan skuter upp det hela tiden, så nu har jag sagt till mig själv att det är dags att börja efter maten, så så får det bli.

Förresten blir det spagetti och köttfärssås, klassiker men gottgott!


Sista fredagen på lovet

Ja, här sitter man hemma en fredag kväll och mår skit. Uuuh, I like it! eller inte ... usch och fy nu har jag tröttnat! Jag vill kunna hitta på något nu de sista dagarna och ta vara på dem! men det får jag ju inte, för jag orkar inte göra någonting, mår illa och min mage är grymt konstig. Jag skrattar åt den för mig själv för den mullrar HAHA, sjukt konstigt också. Den är svullen typ överallt och jag har ont hela tiden, det hugger lite här och var.
Idag har jag inte gjort någonting speciellt vettigt, kollat på två filmer och latat framför tvn, sovit och käkat onyttiga äckliga saker :S Men jag gav mig i alla fall ut och hittade ett par vinterskor! bra Jennie, det var nog vettigt och jag fick lite luft och det känns bättre, när man itne bara sitter inne. Sen läste jag lite i Doris boken också, för att komma någonvart som ändå inte kommer någonvart. Måste försöka läsa massamassamassa, men orkarorkaorka!

Men puss och hej och håll tummarna för att jag blir frisk! orkar inte detta.

Nyttår 2008!

Jo, kvällen igår var riktigt trevlig! Till en början när alla kommit hände det inte så mycket, men så drog vi på singstar och lite senare partymusiken. Då kom vi igång med lite kort och massa snacks på bordet! Och efter ett tag så kom vi på att klockan var ganska mycket ändå och då fick man slänga i sig det mesta. Alla hade kommit hit runt 9 tiden så det blev inte så mycket tid här kände jag, för vid 11 drog vi oss ner på stan. Där var det ös! På vägen tappade jag min vante och det var den stora nyheten HAHA. Den hittade iaf Johanna senare när hon och jag gick till stan en andra gång när vi hade varit en snabbis hemma hos henne. Och jag försökte ta massa kort på fyverkerierna i år, så det blev inte att titta på dem! lite ledsamt faktiskt HAHA, för det är ju lite själva nyårskänslan ;D men massa kramar och gott nytt år hälsningar blev det ändå! skillnad från förra året. Jag hade iaf riktigt roligt men bajs på att jag är en fegis!! Jag kunde iaf förgyllt dagen ännu mer, tror jag iaf, men det gjorde jag inte. Nästa gång ska bli bättre hoppas jag och då ska jag våga om jag har chansen.

Eftersom alla ville gå hem så fick jag ingen mer chans med den saken. Jag var den enda som inte frös i fötterna och ville stanna men men, man får väl offra sig och gå hem då! men hemfärden var trevlig och tog sin lilla tid. Vi hängde ganska länge utanför presenidé och sedan vid Johanna och sen vid Amanda. Jag kom i alla fall hem fastän jag gick själv ÄNDA från karolina, men det var väl ingen fara men läskiga människor finns ju! Kom väl hem vid ... 2 tiden och så gjorde jag lite småsaker och hamnade slutligen i mammas och pappas säng. Där tog det evigheter att somna men efter kanske en timma så gick det. Jag hade mycket att tänka igenom haha... aya, nästa gång ska jag ta tag i saker!  och GOTT NYTT ÅR

HEJ HOPP 2008!!

RSS 2.0