valborg

Måndag och vad jag har längtat efter att dagen skulle ta slut! Nu sitter jag här hemma och drar ut lite på tiden här framför datorn så att jag kan slippa att sätta igång plugget. Jag vet att jag måste göra åtminstone lite, men när jag börjar lär vi få se. Jag börjar känna mig redo faktiskt.
Ska bara nämna att jag längtar sjukt mkt till onsdag, det känns som lov! dock bara två dagar men de gör mycket. Och eftersom drillen blev inställd och jag tackade nej till eldshowen så är jag pepp på valborg, mkt pepp tror jag. Hoppas bara allt går ihop med allt folk och var vi ska vara. Det återstår att se. Det är bara imorgon kvar, yay! dock väntar då np och en lång dag. Sen så!  

Hej bok

haha, jag läser igenom min gamla bok.

Den heter visst "hej bok" och jag fick den av Stina på mitt elva års kalas. Jag är så duktig och har skrivit in det i boken! Jag hade boken till lite allt möjligt förr, nu skriver jag in vad jag får på födelsedagar och i julklapp. Det är kul att kolla tillbaka i tiden och se vad man fick! Det blir tråkigare saker för varje år.
Jag har iaf nöjje nu när jag läser ingenom den från början hah. Jag och Amanda har tydligen hittat på några riktigt fyndiga rim som vi skrev i boken så jag får väl ta dem här och dela med mig!

Pang, dörren sprang

Äng, häng

Gris, flis

Fjolla, kolla

Kolla, nolla

Spagat, akrobat

Hund, grund

Rund, sund


Sen har även amanda och jag skrivit hela alfabetet med egna påhittade bokstäver, hittat på lärarnamn åt dem på brevik, hittat på några bok titlar och lite smått och gott. Men boktitlarna är jag fortfarande nöjd med haha, de låter spännande! och jag får faktiskt inspiration av att läsa titlar.

Ödets vingar
En natt på det kalla berger
Jagade av ondskans makter
Gravens port
Rosemarys baby
Du är konstig  ( haha? )
Systrar i fördömelsen

Tänk på att vi var 11, goda tider!  Jag är glad att jag sparat alla mina böcker från förr. I en av dem så har jag skrivit om vad jag tyckte om alla i klassen på brevik. haha jag måste läsa!

hacke cup

I helgen var jag på cup med handbollen. Vi åkte på fredag kväll klockan halv 7 till Nybro. Där tillbringades kvällen på skolan där vi skulle sova. Det blev en tidig kväll. Vi gick upp vid halv sju på lördags morgonen för att ha vår första match tio över nio. Vinst på den! Vi tillbringade hela dagen i hallen och sista matchen var vid halv nio på kvällen. Sammanlagt spelade vi fem matcher. Vi vann tre och förlorade två, om jag minns rätt. På kvällen åkte vi runt Nybro, shit vilket drag! värre än här kan jag tro, och letade efter någonstans att äta. Som vanligt så finns inget öppet efter tio där så slutligen fick vi bege oss ut till mc och köpa. Det funkar! Så det blev mat ganska sent och när vi kom till skolan igen var vi trötta så det blev soft häng. Det är mysigt att sova på luftmadrass med sovsäck och hänga på allas sängar. Dock åkte luften ur madrassen jag hade, så jag låg på golvet under nätterna. Det gjorde jag faktiskt, och det var grymt oskönt så första natten sov jag ingenting, Pina! men den andra natten var jag så jävla trött så jag somnade direkt och sov hela natten ut. På söndagen hade vi vår första match tio över nio igen. Den matchen blev lika. Nästa match blev semifinal match, men det gick inte för oss så vi förlorade. Sammanlagt kom vi trea utav sju lag. Förbättring! och jag är nöjd med vår prestation.

Och igår kom mamma och pappa hem. Och idag fick jag mat nästan dirket när jag kom hem. Och idag är jag inte stressad.

Ensam i huset

Ja, hela förra veckan var jag ensam hemma. Mamma och pappa var utomlands och lämnade mig ensam. Det har aldrig hänt förut. Förr var det alltid Jonas och jag, men nu när han har flyttat blev man helt ensam. Det är ju bra att de vågar lämna mig ensam hemma, det trodde jag faktiskt inte. Det skulle de nog inte ha gjort om Jonas bodde hemma, de skulle inte tro jag kunde klara mig själv då, men det var liksom bara ett år sen. Mamma lagade matlådor till mig. Jag kan inte laga mat! och jag suger på att värma också har jag märkt. Det är svårt!

Söndag:   ris och korvgryta
Måndag:  Mormor mat
Tisdag:    Makaroner och köttbullar
Onsdag:  Spagetti och köttfärssås
Torsdag:  Mc
Fredag:    köpta pannkakor

Det tar sån tid att laga mat med. Jag var enormt stressad förra veckan! Jag kom hem sent varje dag och så ska man sätta igång och göra mat. Det blev mat 7-8 varje dag och så ska man göra i ordning efter sig med. Jag fick ingenting gjort känns det som. Jag klarade iaf veckan. Det var skönt att vara ensam. Riktigt skönt.



image13           image14

RSS 2.0