6/24

Nu när det bara att vänta säger dem. Men då vet jag.

December

Usch det har verkligen inte varit några speciellt bra dagar på sistone och jag vet att det absolut inte kommer bli bättre i veckan. Umgänge är det positiva! då kan man glömma det mesta.
Just nu sitter jag bara hemma och har en liten grubblar dag men även för jag har en massa att göra. Än så länge så har jag sorterat alla mina noter och det tog väl cirkus en och en halv timma, det kan man kalla mycket noter det. Jag har även tränat på jullåtar och det är så fint! Sen måste jag ta itu med att träna på ALLA julkonsertlåtar och det kommer bli hårt! jag tar alltid tag i det i sista minuten men men, ska försöka göra mitt bästa i låtarna och orka att öva ganska mycket idag och imorgon. Sen kommer allt plugg som ska göras idag också. Ligger efter cirkus 2 veckor i matten som jag ska försöka komma ikapp idag och så kommer ju dataprovet som ska vara inne om en vecka. Jag kommer ju inte hinna någonting i veckan precis, alla dagar går till julkonserten och jag kommer hem 9 varje kväll! Hoppas iaf det blir roligt där så att det är värt något. Jag kan iaf glädjas åt att musikprovet och matteprovet gick brabra! och jag ska försöka satsa i ämnena.
Sen kommer ju lite annat skit också som förstör mina dagar. Julkänslan börjar försvinna och jag tror inte julen kommer bli särskilt bra trots allt. Men jag har iaf skrivit en önskelista men den blev jag besviken på för att den är grymt kort... Men jag ska försöka hålla i julkänslan och börja shoppa snart, först ska jag kollla vad jag hittar för något i ullared och sen blir det stan varje fredag för att söka vidare! det är mysigt. Sen har visst familjen lite bekymmer, lite runtomkring. F ligger på sjukhus och jag vet inte riktigt varför, ingen pratar om det spec utan man måste fråga om allting om man vill veta, men som jag känner just nu har jag inga känslor över det hela. Allt händer så fort. De sa iaf något om att hon kanske inte klarar det här och jag vet inte hur jag ska tänka om det. Sen har J & L det jobbigt och det verkar vara över på något sätt. Jag kan inte alls förstå hur det är för dem och jag känner att jag inte lägger mig i så mycket heller, det bara sker och jag kan inte påverka på något sätt, JAG liksom... Det är M som får sköta det där, jag är fortfarande liten och kan ingenting. Jag bara är här och ser på när allting sker ja ja ja. Det blir så.

RSS 2.0