helsingborg baby!

Japp om 10 mins drar jag och Frida iväg till Josse i hälsingborg där även mimmi och max befinner sig.
Det blir en helg med shopping, aphjärna, party, fika, bio? och massa mer.
Tjaoo

På lovet vill jag släppa en sak i taget och få min header klar

 


Jag är synsk eller nåt

Gårkvällen blev precis som jag anat. Faktiskt. Det var jobbigt, men kvällen var bättre än jag trott och jag hade kul. Jag dansade trots att jag typ var nykter, ändå hade jag druckit en liter vin? Lite val och ord ångrar jag kanske, men nu kan jag börja om lite från början.

Jag som hade bestämt mig för att inte tänka,

men ändå så dras jag dit och kan inte glömma.


En Lördag

Gårkvällen hos Kajsa var nice. Det blev singelsnack, skolkartalog, gitarr, synth, bal snack, mat och lite candy.
En fin fredag som från början inte skulle hålla på så länge, men kom därifrån klockan 1 inatt.

Snart ska jag gå på bio med mor och Saga - prinsessan & grodan. Det är tur att man har lite barn i närheten så man kan vara töntig och gå på tecknad bio ibland. Sen bjuder ju mamma på den också, då har man ju inget att förlora.

Ikväll bär det av till Amanda där vi ska ha lite förfest och häng innan utgång. Jag är itne ett dugg pepp och velar fortfarnade på om jag ens ska gå dit, men det blir nog så.  Men sen vet jag inte om jag ska dricka/gå ut, det återstår att se.



Snart släpps bomben

Just nu får jag ut min känsla med att spela månskenssonaten som passade alldeles ypperligt för en dag med en känsla av besvikelse, förvirring, ilska, funderingar och samt en liten del uppenbarelse. Jag vill inte inte tillbringa kvällen själv men inte heller med någon annan för konstig nog orkar jag inte prata. Jag tror min lösning blir en kväll hos kajsa med försök till musikskrivande. Förhoppningsvis kommer jag på annat men troligen inte, men då får jag skriva mina tankar på papper och göra något passande av det istället. Sen är jag sugen på en munter film (ice age) med kladdkaka till.



Mycket på G

Ja nu har jag även börjar i en musikal på mejeriet som kommer ha föreställning i höst. Jag vet inte riktigt vad det innebär än men jag gick med som dansare, och det ser jag fram emot!
igår var 2 träffen men första gången jag var där, och det blev lite teater för att senare veva in lekandet i den riktiga monologen och handlingen.  Väldigt häftigt och väldigt roligt. Jag hade inga som helst förväntningar när jag kom, trodde det skulle vara jobbigt och pinsamt, men helt motsatsen. Jag ser fram emot resten. Poblemet är bara om jag kommer ha tid eftersom jag sen har drill i två timmar efter detta, men jag ska tänka på det ett tag. Men just idag kändes det helt okej, men hur blir det sen OM man får ett jobb? usch


More action, less depression

Nu får man höra från alla håll och kanter hur människor i min omgivning inte mår bra, småsak som stor sak.
Min lösning är att prata om det, för jag hatar när saker hålls tillbaka och människor inte berättar hur de tycker och känner. Om man inte gör det, så kan det inte heller lösas och de men även andra mår dåligt.
Lite beror på att vi helt plötsligt har blivit så många människor i våra "gäng" som umgås med varandra, att några på ett eller annat sätt känner sig utanför. Det är verkligen inte så.
Ta tag i lite. Vissa kanske inte alls tänker på att du känner som du gör, men om du inte berättar får vi ju heller inte veta. För att förändra så får man ofta offra lite, och i det här fallet kanske du får öppna dig. För ju mer man visar vännerna om hur man egentligen är, ju mer lär man helt enkelt känna dem och ju mer kan man prata och lösa problem. Gör det du känner för och försök att inte fastna i det deppiga. Om du får lust att träffa just en människa så gör det, om du vill hänga med fler, skapa hänget.

Jag är en spontan människa som inte försöker planera så mycket. Jag gör det jag känner för och tänker inte så mycket på om kanske andra människor hamnar på sniskan. Om det är så så träffar jag de nästa gång, för det är svårt att hålla ihop alla människor, och då får man även försöka hänga på lite själv och ge en hint om att man finns där ute. Alla är inte tankeläsare och alla tänker inte heller på precis allt och alla.
Sen är jag den personen som är med de människor som ger svar och tar kontakt med mig. Lite som ett barn, hör man inte av sig, så gör inte jag det heller ... om en person inte berättar något för mig, så berättar inte jag något för dem.

Ja detta är inte till någon speciell människa, utan ni kan väl tänka på det bara.

Nytt i garderoben




Tröjja Lindex 25 kr

T-shirt myrorna 65 kr, halsband/bälte rumänska 10 kr
Klänning myrorna 85 kr


Bara för att - Fotouppgift igen


Melodifestivalen 2010

Alltså fy och skam vad den sög. Helt otroligt.. Förhoppningsvis var det för att låtarna helt enkelt inte var bra, annars har jag tappat slagerkänslan och tycker allt är förfärligt dålig. Iofs så har jag aldrig tyckt om låtarna i den här tävlingen, de är så simpla... jag vill ha en riktig låt! Jag hejjade på Salem, till och med han blev jag lite besviken på... Men jag är ändå tacksam att Han gick vidare. Om inte för musiken så för charmen. Go Salem då!


bilder från när han var på mejeriet


found a dress!

Jag har hittat min balklänning! Trodde jag verkligen inte. Jag föll tillochmed lite för en vanlig hederlig balklänning i första affären som jag kunde tänka mig att ha, men sen i andra affären hittade jag den direkt. Precis en klänning i modell och tyg som jag ville ha! fladdrigt härligt tyg. Det var bra att jag redan innan hade en aning om vad jag ville ha, ett tips till er andra! annars kan man bli sjuk där inna bland alla klänningar. Nu ska jag bara bestämma färg, det är ju också en process, men det står mellan två stycken så det kan jag nog ha klarat av tills imorgon. Då får brorn min gå och beställa den. Det tog tre månader innan jag kunde få den klar, det tar tid. Verkligen tur att jag for upp den här helgen för att titta, det skulle varit för sent annars.

Imorgon Lördag ska jag till Linköping

Och det var ett bra tag sen. Jag ska hälsa på systeryster men även fara in till stan för att pröva lite balklänningsmodeller. Men igår hittade jag en liten udda jätte fin som jag blev kär i, men jag har inte bestämt mig än om jag vill ha en riktig balklänning eller ej, det får jag avgöra när jag hittar "den rätta" så att säga... men denna kan vara den. Jag har verkligen fastnat för såna här klänningar! Fladdrigt härligt somrigt tyg.


Matte, Olivia, Snack, Bulle, Promenad, Stan, Buss, Hem

 

 


Onsdag & Torsdag

Jag mår illa, idag var jag även yr, men jag kanske har en aning om vad det beror på.
Jag funderar på att vara hemma imorgon med, men jag kan nog gå till skolan, det är bara fobin att jag kommer spy på något osmidigt ställe som gör mig orolig för att bege mig dit .. Men somsagt, det får jag bestämma imorgon.

Igår var vi i ankarsrum och åt mat där det även blev lite hederligt dockskåpspyssel

Jag kan ju då passa på att säga, att jag älskade att hålla på med mitt dockskåp när jag var liten. Vi fick hem en pysselkartalog en gång om halvåret där jag beställde för 300 kr varje gång! Men till slut fick jag inte plats för huset och jag var för gammal, så jag har alltid tänkt göra ett tittskåp utav det. Oh vad kul om jag kommer ha tid för det någon gång! hålla på att möblera, tapetsera, använda händerna osv.

Idag åt vi ist mat hos brodern tillsammans med småbarnen.
Det är alltid roligt att leka av sig lite. Den här gången blev det barbie med både Saga och Leon.
Sen så har Leon börjat gilla mig lite mer, det tycker jag om!

Igår gick jag och lade mig klockan åtta

För att vakna och ha en väldigt underlig, fast ändå inte, men tankespridd dag. Händelserik också, på något sätt. Men jag tycker nog inte om sådana här dagar. Nej, för mycket tankar i huvudet. Nu ska jag försöka gräva ner mig i plugg, som jag inte har haft på skitlänge. Hoppas jag kan sova lika gott inatt bara och lämna dumma känslor och tankar åt sidan. Dock var jag trött idag trots nattens fina sömn, men det beror väl på helgens korta sovtimmar.
Hejsvejs

Tredje photoshooten - check

Inte så fint väder som i helgen, men det snöade inte i alla fall.
Vi/mimmi plöjde igenom 60-80 cm snö för att nå fram till den lilla stranden som jag planerat fota på.
Det var skönt att slippa stressa igenom pga tidsbrist eller kyla, så jag blir nog nöjd med bilderna.




RSS 2.0