Norge

 
Förresten går livet i Norge väldigt fint. Jobbar 07-15 udda veckor och 15-23 jämna veckor. Sjukt bra arbetstider och jag älskar dem! precis lagom att gå upp vid 6 en vecka och sedan sova ut en hel vecka efter. 
Jag bor tillsammans med Linus, kusin Emelie och nu har även kusin Camilla kommit också. Vi håller på att kolla nytt billigare boende som vi thellmans kan flytta in till och lite mer centralt (vi är lite oense om läge men jag röstar för centralt!). Vi får väl se hur det blir med allt vi har bott ihop i en vecka bara mycket kan gå fel haha! Dock finns det sjukt finare och lägenheter/hus med bättre läge OCH pris än där vi bor nu. 
Veckodagarna brukar det bara bli jobb och chill, ev lite plugg och matlagning. Fredagkvällarna brukar bli en chillkväll eller så träffar vi något gäng och chillar med dem. Lördagarna har alltid blivit utgång. På dagen brukar man alltid ha något ärende på stan att göra osv (vinmonopolet är ju ett måste men billigaste vinet ligger på 100 spänn!!) och sen drar vi hem och gör i ordning oss. Antingen är vi själva på kvällen eller med några andra! Emelie och jag har bara varit själva en gång men kan inte minnas att vi förfestat med så många heller ... men det måste vi väl ha gjort!Det finns sjukt mycket ställen att gå till på byn och det känns som om vi bara har varit på typ 3 ställen och det kan man väl säga känns som 1/10 del, så därför lockar det att fortsätta gå ut varje lördag och hitta nya trevliga ställen! plus att det alltid är kul att vara lite social och träffa folk. Det blir inte så mycket norska människor man träffar, utan är man svensk gaddar man ihop sig och umgås med varandra. Det blir så bara! Söndagar är givet bakisdag. Eftersom cp affärer här har stängt söndagar (några få har öppet men orka gå dit) köper man bakfylle käk på lördagen och langar upp redan då. Sen är det bara att dega i soffan heeela söndagen, kanske gå någon uppfriskande promenad. Men det är lätt skönaste dagen på veckan för dagen går så otroligt sakta. 
 
Det var väl allt jag har att säga, sådär typ 7 veckor i efterskott. Peace! 
 
 

Editing

 
Och last project inom foto, beställning av Sofie som själv är modellen! 
 
 
 
 
 
 

Mojito

 
Last project! 
 
 
 

RSS 2.0