farmorlukt

Nu har jag satt in Farmors gamla möbel i mitt rum. Jag "tog" den efter att hon dog. Jag har alltid tyckt att den var jätte fin! jag satt där i hallen på den, kollade mig i spegeln. Den är fin och gammal. Lite mörkt trä, jag vet inte om den har något namn för det är en speciell och klassisk möbel. Det är som en ... gammal stol med dyna på sidor, kanter och där man sitter ( rosa hårigt tyg ) och den sitter ihop med ett litet bord. Den är så mysig och gammal! Jag har låtit den stå ute sen i julas. Den luktade så mycket, farmor, rök. Inget gott, och så luktade det i hela hennes lägenhet p g a allt rökande, inomhus! Igår tog jag in den och tvättade av den med något medel. Nu har jag tagit in den i mitt rum, men doften har inte försvunnit känner jag. Det kommer vågor lite då och då nu när jag sitter här, det luktar farmor. Jag tror inte på att doften kommer att försvinna, den kommer alltid sitta i. Men jag är kär i möbeln, och vill inte slänga den. Jag har inte någon bra plats till den i mitt rum heller, så den är dömd att slängas... det får inte ske. Jag har satt hennes gamla prydnadsdockor på den och de hör hemma där.





men den är faktiskt lite läskig.

(F)

En dag full av drömmar, tankar och känslor.



Åh, varför måste man drömma!
Jag blir förvirrad och jag orkar inte tänka.
Jag vill inte
Jag får inte hamna där igen.




kom igen

Imorgon är det torsdag.
Jag bara hoppas.

MASSAHJÄRTA

Grattis på 17 årsdagen

Till Min "lilla" Älskade flicka
från mormor




Städar lite här i mitt enormt fina ( stökiga ) rena ( dammiga ) rum. Så nu börjar jag kolla igenom vad jag fick på 17 års dagen.

Mamma och pappa: hjälp med pengar till kamera 2500, strumpor, telefonkort
Mormor: 400
Jessica, Tommy och Arvid: smink, presentkort Gina 200
Johnny, Linda, Saga och Leon: teckningar av Saga, blomma, presentkort H&M 250
Jonas och Teresia: Gitarrsträngar varav Jonas tog sönder ljusa E strängen när han stämde.
A-rum: 300


Haha, shit vilken födelsedag. Det går verkligen utför, men det var ju liksom vad jag ville ha, men grymt trist. Jag saknar de gamla födelsedagarna.
För det första, är det bara mamma och pappa kvar. De kom och sjöng för mig på morgonen. Förr var det hela familjen, så myyys! åååh, jag saknade dem verkligen på födelsedagen, då ska alla finnas hemma! Bara för min skull, lilla Jennie. Det ska vara så.
För det andra så är det inga roliga presenter längre. Jag brydde mig typ inte ett dugg i år. Jag antog att jag skulle få pengar och presentkort, no suprices, men jag tror det skulle blivit roligare om mamma och pappa inte hade gett mig bara pengar, för där brukar det bli mycket överaskningar och småplock! men kameran var efterlängtad och det ångrar jag ej!
För det tredje så blir jag äldre. 18 har nog varit eller blivit fobin, och nu kommer den.
För det fjärde så kändes dagen som en helt vanlig dag. Det var inte min dag. Men skolan var nog bäst. Grattis Jennie.


image15

Möjligheterna kommer ständigt!

Nu är det på riktigt. Det händer faktiskt igen. haha, det är ju för sjukt! Men en andra chans ska man ta vara på. Eller, en till chans, eller en möjlighet kan vi säga. För jag tror faktiskt jag kommer få fler chanser, eller möjligheter, men jag kan inte se det framför mig men det händer, det bara händer! Dock vet jag inte vad jag vill. Jag vet inte varför jag är så här när det inte är pirrigt egentligen. Jag vill bara komma framåt och lära känna. Lära känna och komma närmare, det är bara det jag vill och sen får man se hur det ser ut när man är där. För jag hoppas jag kommer vara där, för jag vill.



image12


Bara va istället.

Konstig dag. Jag är i må-dåligt-perioden nu. Där hamnar jag jämt vid den här tiden på året, varför? Jaja, jag får väl finna mig i det och hoppas att det snart kommer att försvinna. Mest gäller det om skolan och klassen, hoppas det bara är inbillning för jag måste få bort det här och må brabrabra! : ) För klassen är väl bra, jäkligt bra egentligen, men just nu är det inte så bra för min del,  och vissa stunder kan jag sakna den gamla! Det känns som om det var problem fritt där, men när jag blickar tillbaka till innan skolavslutningen, så var det en pina då med. Allt pga Barath. Det förstörde mycket men det märks inte nu, det är iaf inget jag har tid och ork att tänka på längre, men det kommer, det kommer, som allt annat går det i cirklar.





Ja, så nu ska jag gå vidare. Bara va.

Onsdagar är braaa.

En dag full av


iver

tankar

grubbel

trötthet

glädje



Fina tider

Hm bra tider när det gäller mamma. För några veckor sen var hon så irriterande! eller, vi är väl inte så snälla mot henne heller, men hon gnällde på precis allt och jag bara ignorerar henne när hon är i de perioderna. Det enda hon gör är att gnälla, men hon har väl anledning också. Jag kanske ska överväga att ta mer ansvar när det är så, men jag har inte tid. Jag orkar inte hålla på med allt här hemma när det känns som om jag har nog redan. Jag har mitt och hon sitt typ, men man måste ju hjälpa till.
 Nu är jag i den perioden då jag har pappa problem, tror jag. Pappa är konstig. När jag säger något till honom, så svarar han inte. Han bara ignorerar eller så hör han inte. Det går bara att prata med honom när det passar han. Det är oftast då man åker till träningen, när han skjutsar. Då brukar han vara på flumhumör och lite rolig faktiskt, för det är han, men inte med familjen som är kvar. Sen har han börjat mumla för sig själv, och jag vet inte om han vet att han pratar högt. Det låter som om han pratar med någon men inte är det med oss. Han är så borta. Jag får hålla koll på honom och förstå problemet.
Nu har det med mamma iaf försvunnit och hon är jätte snäll hela tiden. Hon kramas och ler och kollar glatt på en. Det tycker jag om. Hon frågade om jag blev nöjd med tårtan som jag beställde till födelsedagen, om det blev bra, och hon undrade vad jag ville ha för frukost och hon försöker så att maten passar mig. För hon fick bestämma maten. Det blev någon inbakad kasler och potatisgratäng. För det första äter jag inte lök så jag kan varken äta gratängen eller den inbakade kaslern, men de ska göra utan till mig, och för det andra så äter jag inte kanterna på kaslern, men jag ska stå ut och pilla bort allting.

flyger på moln

Jag sitter och lyssnar på underbar musik som jag bara älskar. Jag bara drömmer mig bort och får happy thoughts!!            Åh, JAG ÄLSKAR


men jag vet inte vad jag ska göra med det. Jag vill ha en framtid.

Bokad helg

Japp den där plugghelgen eller vad det nu skulle bli, blev ganska upptagen ändå. Imorgon ska jag äta hos mormor efter skolan och sen åka och handla. Då är det väl kväll och det innebär att jag ska till Amanda på gäng häng kväll. Det känns som om det var ett tag sen man var social. Då går hela fredagen bort på typ ingenting. Sen kommer lördag och då åker jag klockan 6 på morgonen till Kalmar för att vara på drilltävling hela dagen ... eller vi kommer hem senast 8. När jag har kommit hem får jag nog skynda mig till Amanda för vi ska sooova för vi båda är ensamna hemma. Men jag brukar faktiskt sova själv när jag är ensam hemma och på fredag kommer jag få göra det.  Sen söndag då ... Då ska Amanda, Madde och jag fixa med vår låt och vårt case. Jag hoppas verkligen det löser sig med skiten som började så bra. Kanske att man hinner lite plugg då, men shit, det räcker verkligen inte ... Måste försöka klämma in något imorgon. absolut!


Nästa vecka är det:

matte prov
stor historia läxa
födelsedag

plus massa småskitsaker


Pluggdag:

torsdag


= går ej ihop.

Glass+marräng+banan+gärdde

Snart ska Cilla och jag åka och handla glass, marräng, banan och grädde, med andra ord marrängshwisch! (hur man nu stavar det) ojj ojj vad vi har längtat efter det och nu är det äntligen dags. Frestas!


04.00

Hemma från match nu. den gick rätt bra och vi vann. Lagom nöjd med min insats men vill iaf få in något mål imorgon så hoppas den går bättre. Johanna och jag cyklade till matchen, vi är bra! och innan det så hade vi inventerat. Vi samlades klockan 5.00 och vi blev klara lite efter 9. Tur att tiden går så fort, men i slutet blir det alltid segt, men helt okej faktiskt. Man har sin plats ganska länge och vet vad man har framför sig. Man hinner inte så mycket på 4 timmar men det är lagom mycket. Annars blir det för jobbigt ^^




Sen när jag kom hem gick jag och lade mig och sov 3 timmar. FAN. Jag kunde verkligen inte gå upp, men jag hoppas det var för att jag sov 3 timmar inatt och behövde sova.

RSS 2.0