som alla andra, skola imorgon

Jag bryr mig faktiskt inte.
Ska bli skönt, att komma igång med livet, och även kul med några kurser.
Men vem vill inte ha lov och sommar för evigt.
men back to reality.



Sommar 2009

Den slog inte förra året, men det var nog en lagom bra svensk sommar.

en liten roadtrip



Igår ordnade jag en spontanresa, till Söderköping och GLASS, med några flickor.
Idag for vi iväg.

Mer mer mer COLDPLAY!

Sitter här och lyssnar på låtarna ännu en gång, nu kommer jag definitivt aldrig tröttna! det är som om de är nya åter igen, de var GRYMMA och BÄST - så enkelt är det.

Innan de kom in på scenen spelades U2:s senaste låt, en hip hop låt och sist vinervals ( den gjorde det! )
Sedan plumsade de ut med life in technicolor och jag såg ingenting på scenen pågrund av glädje, skrik och hopp, kunde inte börjat bättre!

Här kommer fortsättningen:
Violent Hill ( as bra live )
clocks ( chris är bäst som pianist )
In my Place
yellow ( dunderhärligt med ballonger och vilken känsla! )
Glass of water

Cemetries of London ( grym <3 )
42 ( Seg i början, men slutet tar ifatt det! )
Fix you ( stämning )
Strawberry swing
( som jag längtat, men lite besviken på draget i riffet )
Talk/God put a smile upon your face
The hardest part ( Chris ensam vid pianot, härligt! )
Viva la Vida ( VIlken drag! )
Lost!

De gick ut på en liten scen långt bak i publikmassan och spelade akustiskt :
Green eyes
Til Kingdom come ( Det hörde inte jag?! måste varit mycket lost, som jag längtat efter den låten! så var det inget piano heller )
Billie Jean

Sen tillbaka för att spela:
Politik ( Den kom! )
Lovers in Japan ( bland den bästa låten under kvällen, troligen lite tack vare konfetti fjärilarna )
Death and all his friends ( grym igen! <3 )
The scientist
Life in techicolor II ( bra slut. )


De får absolut fem av fem, men det kunde ha blivit bättre med shiver, att jag fattat til kingdom come, mer konfetti och att få känna på ballongerna.
Kunde bytt ut några av låtarna, men perfekt väder med stjärnklar himmel, bra känsla, bra livemusik och bäst framförande.
TACK

inlägg - 210809

Imorgon är det en dag i STHLM och COLDPLAY som gäller, det ska bli fun! Ska åka pendel in till centrum runt 10 så att vi är där vid 11, sen ska vi gå runt på stan, fika och äta mat. Jag är pank så jag kommer inte bry mig om shoppingen något, kanske om vi hittar någon secondhand affär eller monki - och om det är billigt – köper jag något. Sen vid halv 7 är insläppet inför konserten, sjukt! Snart står vi där i öppen himmel på arenan och förbandet spelar kort och sedan gäller det. Det kommer bli grymt.

Våra planer gick i kras

Vi hade hittat ett perfket vandrarhem, 220 kr per natt nära liseberg och centrum med gratis parkering. Bensin skulle gå på 150-200 kr, vi skulle ta med en massa mat och liseberg skulle gå på 400. Vi ringde och skulle boka men just då var det telefonsvarare. Då kollade vi hur länge liseberg skulle ha öppet på onsdagen då vi skulle gå.
Då ser vi : ons - stängt.
VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, och vi kan inte åka någon annan dag så det gick inte att lösa på något sätt. Det som vore så perfekt!
Istället ska vi ( VI SKA ) åka helgen den 12, lör till söndag. Det måste bli av.


ROADTRIP

Snart kommer Ellen och Lydia hit. Vi ska kolla efter vandrarhem och planera lite inför den troliga göteborgsresan på onsdag. Som jag väntat efter att dra till Liseberg! åååh, mamma ordnade så att vi kunde låna vår bil och tack tack tack. Det känns super och som om det kommer funka rätt bra, bara Frida sitter och håller koll på kartan! lite läskigt att köra i Götet. Hoppas resten löser sig nu bara.



Sitter uppe och lär mig ps om från början igen

Eftersom det är lite annorlunda än det gamla ps får jag leta efter alla funktioner och försöka förstå mig på saker om igen.
I lördags gick jag ut med några av flickorna och då posade mimmi och jag lite innan de andra kom - en bild från då.

Lägger upp så långt jag har kommit, men letar efter några fler saker som jag ännu inte hittat så den är inte helt klar. Måste försöka att få växten mindre plastig! och ansiktet ska försöka få lite intressantare på något sätt.




Nu

Fit for fight

Jag snitter vid min laptop! YÄÄ, jag ordnade internet och Johnny kom hit förut och ordnade ps, nu ska jag ta tag i mitt liv igen!

5000

yeeeees, äntligen har min lön åkt rakt in på mitt konto! 5500 blev det rättare sagt, för åtta dagar... känns så jäkla fint.
Snart kommer Johnny så ska vi åka runt och kolla om jag hittar någon bärbar dator för pengarna. Sitter och kollar lite på nätet nu men jag kan ju ingenting... får fråga Johnny om allt, kanske först sitta vid prisjakt och kolla runt lite, sedan åka runt till data affärerna här i viken - som kanske bara innebär två? men iaf, så hoppas jag att jag hittar någon som passar mig bra! allt jag ska ha på datorn är ps och sims ... ska väl kanske titta på lite filmer ... webbcamera är ett plus och GÄRNA en vit, men det får jag nog glömma. Det är väl inte så mycket begärt? VILL HA. just det, skulle vara bra om man kunde koppla in datorn till tvn så man kan se filmerna där på. Brännare också.

RSS 2.0