:)

yes, dagen är avklarad!
no more plugg!!
knappt
två veckor kvar bara
sen sommarlooooooooov

28

Jag ber till gud att allt ska gå vägen imorgon, det vore så skönt, dunderhärligt och toppen.

pluggsången

Har MTV på nu medans jag sitter vid datorn och pluggar. Den här låten ploppade upp, sjukt bra! har aldrig hört den förut, men sen kollar jag ju ALDRIG på mtv heller, men dö bra låt.
Fick en ny idé på projektarbete; göra en låtoch sen en musikvideo.



alone!

Nu har mamma och pappa åkt till Dublin. Ännu en gång en resa utan lilla moi.
Strax innan de åkte började pappa berätta och visa nycklar till garaget. Det har han aldrig gjort förut så mamma undrade vad jag skulle vilja göra där inne. Jo ifall det börjar brinna måste jag ta ut bilen, springa in till grannen och be om hjälp.Den var viktigast sa han, haha. His little precious.

har tid typ

En dag utan motivation till att ta tag i plugget, men en toppen dag eftersom ledighet i fyra hela dagar väntar! jag är så lycklig, men tiden ska användas väl till plugg, teori och arvids kära bok.
Ikväll satte jag på en disneyfilm. Jag har varit sugen att se på film i veckor! äntligen offrade jag lite tid och såg på skönheten och odjuret och skissade samtidigt på lite balklänningar. Någon som vet hur man kan sy en själv? Om det finns någon handledare eller så? jag vill så gärna designa en själv!


enbart kladd!


Sen har jag två ideer på projektarbete nu.

Första: Andvända secondhandkläder/köpa in tyg och sy/sy om kläderna efter skisser jag målat. Sedan ska jag fota kläderna på modeller som en "fotoshoot" och sedan framställa allt, före och efter bilder i en fotobok.

Andra: Hur plankar man "pianolåtar". Alltså ska jag ta ut pianostycken genom att lyssna och sitta vid pianot och sedan spela in dem & mixa.

helgen typ

Piercing, check!
så jäkla gött, fattar inte att jag har gjort det. Har en stång i mig! haha. Det blev lite konstigheter på vägen men slutligen fick jag det gjort och snyggt också.
Arvid är här i helgen så  det är fullt styr här hemma, annars pluggar jag hela dagen lång men hann med årets första kulglass, med sandra såklart!
Ikväll blir det plugg i intervaller med Sex&the city och melodifestivalen.
Jag har inte tid med bloggen såna här tider, skola går först! och jag har inget vettigt att säga.




den känslan

Jag ser direkt om mamma är ledsen och rädd. Hennes ögon är uppspärrade, ögonbrynen höga & munnen är sorgsen. Hela ansiktet visar rädsla.
Idag såg jag det när jag kom ut ur bilen och mamma gick ut från ytterdörren. Nej tänkte jag, det har hänt barnen något ... och sen, nej mormor? och mamma sa precis det jag tänkte; "Jag ska till sjukhuset med mormor, hon ringde och bad mig skjutsa henne dit för att hon inte kunde andas ordentligt. " så sprang hon in och letade efter en sista sak. Jag frågade om jag skulle följa med men nej, de åkte själva.
Så då får man sitta här hemma och vänta på besked. Jag hoppas att det inte är så farligt, men det är ändå jobbigt när man inte hör något.

piercingar i mängder

För länge länge sen bestämde jag mig för att jag ville pierca mig i handen eller mellan brösten. Senare bestämde jag mig för att göra det till våren, när handbollen & drillen slutat.
Nu är det vår och idag fick jag reda på att cilla ska pierca sig på fre nästa vecka i Linköping. Jag ska nog följa med, nu är det dags! bara jag bestämmer mig vart jag vill pierca mig.
Jag hittade en grymt snygg piercing som skulle vara perfekt! dock tror jag jag är lite för chicken än så länge för den. Ni får själva se, men den vore perfekt för handen och mellan brösten, men tror faktiskt det får bli en stav ( som naveln ) mellan brösten, ska bara förvarna mor och far föräldrarna...




saker

Hemkommen från varma sköna polen! Jag får väl lägga in bilder någon dag och berätta om vad vi gjorde! Det var iaf som en vanlig skön semester men med mycket planer och tidiga mornar. Det var faktiskt inte så skönt att komma hem som det brukar vara. Det väntade ett idrottsprov dagen efter, långt till helgen och sovtimmarna, NP-prov, körskola osv.

Idag var jag i Vimmerby och körde halkbana. Klantig som jag är, så glömde jag legitilmationen! gaaaah... Jag trodde jag skulle få åka hem igen... så typiskt, hade ingen tanke på det dära! men som tur var min körlärare den som hade oss, och hon sa att jag fick göra det iaf men att jag var tvungen att åka tillbaka till körskolan och visa IDt. T A C K .
När hon berättade om det man skulle göra för att bli godkänd och målen blev jag väldigt nervös, men när man väl satte sig i bilen var det att tuta och köra. Det var faktiskt bara roligt men också liiite svårt. Jag skulle gärna villa testa det igen! man far som bara den i bilen. Egentligen skulle jag vilja tävlingsköra med bilar, har velat det sen länge, men det är inget familjen hållt på med så den framtiden är ju förbi, men vad kul det skulle vara med bilrejs! Får prata lite med Tommy ( syrrans sambo ) och fråga lite, eftesom han brukar köra för skojjs skull med sina bilar.

Imorgon ska jag till Norrköping, det är lite mer pirrigt. Jag hoppas bara att en bra lärare följer med, dvs inte charlott för hon gör en så osäker!

Sen,  projektarbete! Shiiit, jag vill göra något kul som jag verkligen känner att jag vill göra. Dvs något med bild, foto, secondhand, pyssel, musik? kanske göra en speciell blogg? få igång så att jag säljer smycken? fotoutställning med tema? fota secondhandkläderr?  Snälla ge mig tips! jag vet inte vad man kan göra och isåfall hur och har ingen aning om vad de andra har planerat eller tänker. Jag vill gärna jobba med någon annan men jag rädd att de redan är klara, snälla ge mig lite tips! man vill ju inte ångra sig halvägs in i matchen...

godnatt

RSS 2.0