Linda 30

Ja 30 års festen var ju för några veckor sedan, närmare bestämt den 6 december. Trevlig kväll med mycket umgänge med syskonen, dans och gott! Här får det bli bilder istället.


 
Linda, i sina bästa dar då


De begåvade musikerna


Kärlek på golvet


Bruuuushan


Teresia & syster


Festfixarna = Malin & Bruuusha 2



Lördag, dagen efter julavslutning

Och ja, äntligen lördag, dagen efter skolavslutning! oooh vad man har längtat.
Vid 12 befann jag mig nere på stan för som den vanliga traditionen att handla julklappar i lite lagom stress de sista dagarna. Jag hittade ett läppglans till mamma men imorgon ska jag dit igen för att köpa en skiva till pappa och något annat roligt till mormor. Vi orkade inte gå längre än i två timmar så snart var jag hemma igen. Kussarna kom förbi en kortis för jag skulle stämma hennes nya gitarr. Sen befann jag nog mig faktisk framför datorn hela dagen känns det som eller bara slappade framför tvn. Jag var så sjukt trött och bara fördrev tiden på olika ställen.


Så såhär gick min redigering idag, det känns så fuskigt när man ser orginalet när man blivit van vid den redigerade bilden!


 

Utvärderingsmall fördjupning

Just nu har jag håla/lunch i skolan och jag sitter och jobbar på mitt idrottsarbete som skulle ha varit klart igår.
Ikväll kommer Jonas hem och jag längtar tills dagen är slut då man kan komma hem och plugga lite till?
Plus att det är helg, men den är fullsmockad, och inte av plugg utan av allt annat som repetitioner, 30 års fest, Lucia och träningar.

myroom

Nu kom jag på vad jag kunde ha gjort idag.

Julstädat mitt rum.





1 december

1 december, en dag efter första advent och 23 dagar kvar till julafton. Nu är jag klar med min önskelista och jag är faktiskt rätt lugn idag, ingen stress alls. Jag har varit uttråkad hela dagen och inte gjort någonting, inte pluggat, inte redigerat, inte övat på instrumenten, bara kollat på tv och suttit vid datorn och inte gjort ett skit, men glad för det är jag. Imorgon ska jag försöka göra något vettigt istället. Öva inför provet på onsdag (som jag faktiskt känner mig helt okej för, jag kan inte träna på det mer). Nästa vecka blir dock en stressig vecka, eller den börjar redan på lördag med att jag ska börja dagen kl 11 att träna på musikskolan. Vid 4 är det drillträning i sporthallen till klockan sex. Klockan sex är det 30 års fest. Söndag är det repedition i kyrkan för lucia, vid 5 är det föreställning, vid halv 6 drillträning. V 50 är det julkonserer heeela veckan. Jag måste hinna träna på två viktiga låtar till dess. Konserterna gör så att jag inte hinner plugga någonting och därför bör jag göra det den här veckan plus att jag missar träningar och eftersom det är drilltävling den helgen så måste jag gå på träningarna. Drilltävlingen gör också så att jag inte har tid till att plugga någonting alls. Sen är det jul, och såhär är det varje jul. I år är jag mindre stressad och försöker ta det lugnt och planera, typ.

Min önske lista kan man säga:


Gitarrfodral
Högtalare till datorn

mobiltelefon
Guldörhängen
Guldpiercing
Klocka

+
pyjamas
shorts


RSS 2.0