Saaaam

Jag ska till Stockholm den 6-9.
Efter 100 år ska Sam och jag FAKTISKT träffas. Fastän vi har pratat om det i alla år, bestämde vi det ganska spontant men det ska bli as kul! Det kostade inte så mycket som jag väntat heller, så jag förstår inte varför vi inte gjort det tidigare. Men än är inte biljetterna bokade, kanske imorgon.

Resten av min sommarplanering:
Måndagen den 10 är det grillfest hos olivia.
Sen kanske det ev blir eknö med flickorna.
Imorgon far jag till Linköping bara sådär och bor hos systeryster i några dagar.
Någon dag ska jag shoppa upp mina pengar med Amanda och kanske någon mer. I slutet av sommaren, det är då jag inhandlar kläderna! bra Jennie, men sommaren ska inte vara slut, det känns som om den inte ens har börjat! jag har badat tre gånger och jag väntar på att åka ut med familjen och  bada bada bada, men jag börjar inse att lovet snart är slut och att allt man har planerat inför sommaren kommer nu



Bild från förra året

Min dator startar ju inte

Så jag orkar inte bloggen för det är så trist när man inte har några bilder alls att jobba med eller visa upp.
Än så länge, om jag får lön snart, har jag 7000 och av de ska jag köpa en ny dator! finally!  men jag ska shoppa upp 2000 av dem hade jag tänkt. Så jag måste spara lite till kan jag tro. Men shit vad pengar jag har! har inte ens tänkt på det. 
Ska åka upp till Linköping snart, antingen över dagen eller stanna hos systeryster och shoppa loss. Men jag har funderat på att åka på emmaboda festivalen eller WOW, men jag vet inte om jag vill lägga pengar på det. Jag får fundera, räkna ut hur mkt allt kommer att kosta och känna efter vad jag vill lägga $ på. Men jag vill att något roligt och minnesvärt ska hända i sommar, så det vore perfekt med en festival! och en resa långt bort med nya människor. Ja tack.

I veckan ska jag jobba gärnet här hemma, mamma och pappa har lagt på mig några sysslor. Jag ska borsta plankorna vid altanen på huset och sedan grundmåla två gånger, sen måla med den vanliga röda färgen. Därefter är det dags att slipa räcket, äntligen lite spännande jobb, med el i! Sen ska jag grundmåla det och även köra med riktiga svarta färgen om jag hinner. Jag är nog en riktig målare! Om jag sen hinner, ska jag åka och rensa ogräs samt klippa gräs, men det ska jag bannemig hinna! hoppas på lagom bra väder, inte för fint och inte för regnigt.
Nu ska jag äta cheez ballz med Harry Potter + Jonas & Teresia.

vilken fin freda!

Det ska bli så jävla kul ikväll! Åtminstone hoppas jag och tror det, hela tjejgänget med massa musik, YEAH! förfesten är alltid bäst. Sen blir det att strosa runt på stan och träffa annat folk, lika trevligt det!

förresten, jag tjänade 97 kr/h... den ni!!!! :D om jag inte hörde fel, men det tvivlar jag på ... Lite pengar skrapade man då ihop på åtta dagar! nu är jag klar men jag får säkert hoppa in någon gång igen. Fi fan va fint. Jag ska åka till linköping och shoppa upp 2000 inne på monki, så det så! Och så får jag nog lönen i början av augusti istället för slutet. YEY!

Nu ska jag försöka komma ner på stan en snabbis, sen käka, sen fixa, sen dra till Johanna.

Ölands djurpark med massa barn

Igår, Tisdag, åkte jag, mor, Arvid, Saga och Ellinore halv 8 till Ölands djur- och nöjespark.
Direkt när vi kom in och skulle börja kolla på alla djuren, fick Arvid en dålig dag. Han bara grät och grät. Ingenting var bra och han ville varken sitta i vagnen, bäras eller gå. Inge djur muntrade upp honom heller. Det gjorde väl det hela lite tråkigt, men Ellinore, jag och Saga försökte ändå ha roligt men det är jobbigt med så mycket barn! Åtminstone när Arvid behövdes tas hand om så pass mycket, det var sån otis att det var just idag! Han har varit så snäll alla andra dagar han har varit hemma, men så kan det vara! Han älskade iaf att åka bilkarusellen som han åkte om och om igen. Saga skötte sig väldigt bra Hon åkte massor av karuseller själv och det trodde jag inte om den där blyga tjejen, men på tivolin leker hon loss! Jag och Ellinore gick lite själva och åkte de större karusellerna. Jag trodde det skulle vara tråkigare än var det var, det var riktigt kul! Tänkte mig att Ölands djurpark var litet men helt okej. Jag och mamma kom till och med fram till att  man borde vara där över natt för att hinna allting, eftersom vi inte hann allting utan fick gå förbi rätt snabbt. Den roligaste attraktionen var nästan de radio styrda bilarna, haha! Eftersom Saga skrattade så mycket och även jag. Bandlandet skulle varit roligast, men pga permanentningen fick jag icke blöta håret vilket SÖG, så jag försökte att inte lockas utan bara var på grunt vatten. Jag hoppas vi kan åka nästa år, för då ska jag leka av mig ordentligt! och nu blev jag as sugen på att åka på något sånt där med kompisarna. Vi planerar Liseberg efter sommarlovet, men det skulle vara roligt med något badland också!







RSS 2.0