Inkapp


Mycket ledighet på sistone, och detta har resulterat i att jag NU är ifatt med bloggen! O M G på den! Kanske också beror lite på att jag inte fotar så mycket längre, men det får bannemej bli ändring på. Har suttit hela kvällen framför datorn och nu har jag Bilder från Amandas photoshoot kvar. Får se hur många timmar/dagar det tar innan ni får se det men tror det blir rätt snart! Nu åter till arbetet.




150112


En helg full av barn. Fast här syns bara en av de 3!




050112


Dinner @Amanda med fina tjejer. Lite mindre kort på maten och mer lek med kameran under kvällen.




311211


New Year once again!






241211

Dopparedagen







231211


Julbak och Julpyssel all day long.
En fullspäckad dag då jag även hann med stan och införskaffade mig en iphone lite spontant sådär. Baket höll jag på med till kl 1 på julaftonsmorgon. Jag som tyckte jag varit ute tidigt med att handla julklappar och allt, och därför ska jag ju självklart göra tidspress själv genom att pyssla och baka. Pysslet i år blev att göra en julklapp till varje par, vilket de själva fick ta ur en påse så jag gjorde inget personligt utan bara julmysigt! För ingen jul utan julstress, och ingen jul utan lite julpyssel och mys!




141211


Lucia på dagis.
Hade ju ett par fina videor från när de sjunger också, men vill inte riktigt lägga upp dem med tanke på att det är barn med, men de sjöng riktigt fina kanon lite då och då! Fastän de inte ens visste om det förrän de kommit till slutet.





121211


England day 5
Tror det var denna dagen vi spatserade på portobello Market, åt hamburgare och bilderna är ifrån det största köpcenter jag varit i och även där Hanna jobbar när hon får tiden. Sedan på kvällen såg vi ju Billy Elliot också. Sista heldagen i det engelska landet. Och hanna och jag mosade i oss tårta vi köpt på M&S.





111211


England day 4
Söndag. Vi sov länge. Klockan 2 for vi iväg mot oxfordstreet för att strosa lite kort i affärer och bara få julstämning. Sedan bar det iväg mot Winter Wonderland, marknad i Hyde Park som jag var på förra året. Det blev creps med nougat i spöregn och kanderade äpplen.




sysselsättning nr 1


Min nu periodvisa tidsfördriv: teckna
.
Har fastnat för att måla med tusch. Nytt och spännande. Nackdelen men ändå charmen med det hela är att man inte kan ångra sig. Det gäller att chansa och ibland (ganska ofta) blir det felsteg, men då får man bara försöka rätta till det på bästa sätt och därför blir det aldrig som tänkt och man vet inte hur resultatet kommer att bli, det märks under tiden pennan ligger i handen.

image description

 


101211


England day 3
Lördag. Jag får upp tidigt med klockan 8 bussen till huvudstaden för att träffa Hanna vid kl 12 på stationen. Vi tog oss till Camden Market. På kvällen gick jag på äventyr med några andra London vänner och hamnade på en galet-ute-dans-ställe i Camden.




Thailandoo


Tihi, ser visst ut som att det blir att fara iväg 2 veckor i februari till varmare trakter.




091211


England day 2
Fredag. Michaela jobbade som vanligt så jag Veronica och Josh åkte till Bath på julmarknad. Där spatserade vi en hel dag bland alla affärer, stånd och mysiga julstämningen.



Michs sjukt gulliga och fina hus.

Och hennes granne som hon hyr av, inte fy skam att bo dääär.




081211


England day 1

Torsdag. Åkte in till Yeovil (staden/byn ungefär som västervik 5 min bort med bil från Michs stuga på fältet) med Veronica och Josh. Lunchade lite med Mich och på kvällen lagade vi lasagne och satt som vanligt framför den engelska tvn.




031211


Cocktail parteyyy





171111


Ullared
med systeryster och mor. Och detta blev min shoppingpåse till mig själv.





Lite nya julsaker

Ramar till tavlor




191111


Poooolparteyy





121111


Fotografering




& Girls night




051111


Linköping och barnvakt.





291011


Lite Halloween





RSS 2.0