sommarlovstisdag

Idag känns det i allafall som att jag har gjort något av dagen, dock kom den igång ganska sent. vid 1 tiden var jag klar och då drog jag till A. Egentligen skulle vi ha träffat C och D också men det blev inte av. Vi blev arga och ledsna tillsammans och det blev mycket snack och funderingar. Sen kom F. Sen åkte jag till gränsö och fikade vid kanalen med mamma, pappa, moster och hennes sambo. Sen åkte jag till A och F igen men snabbt for jag hem. Då blev det lite data, slapp och sen mat. Fort drog jag sen till S så gick vi en promenix till stan. Där gick vi ut till kulbacken och runt där som jag gör varje år. Vi letade efter den roliga gungan och till slut hittade vi den! det är roligt att gå på upptäcksfärd. Det är mysigt och roligt att gå bakom kulbacken bland de husen. Där skulle man bo! Gungan fanns precis utanför T och A hus, så det kommer jag inte glömma nu! På stan tog jag en kebabmästarn (A) och S en glass så satt vi på bänken vid MC. J och hennes kille kom förbi henne och hon är bara så Glad! jämt, alltid och speciell. Efter det drog vi hem igen och nu sitter jag här. Syster, hennes sambo och A åkte hem förut idag, men jag fick inte säga hejdå. De åkte medans jag var borta men jag hoppas jag träffar dem igen. Kändes faktiskt som om J skulle ha velat vara med mig lite mer nu när hon var hemma, men det blev inte så. Därför mår jag lite dåligt för det, men det får bli nästa gång. Det var så mycket som hände nu de här dagarna... Hoppas bara hon kommer ha umgås humöret uppe, för sist jag var i Linköping tyckte jag hon var ganska tråkig ... jag blev depp av henne.
Nu ska jag nog gå och skriva riktig dagbok men först packa till imorgon för då blir det ÖN MED BÄSTA VÄNNER! och sen ska jag sova.

skönt.

Nu vet jag och jag har nog vetat hela tiden. Jag ville ge det en chans och det gjorde jag, på gott och ont. Jag tycker mer det ska bli skönt när allt är klart, men det är vägen dit som är jobbig. Jag har ingen aning om hur man ska göra eller säga? shit, det är så sjukt. Jag ska säga det, men inte imorgon. Eller det måste kanske bli imorgon, för jag kan inte säga det på onsdag eller på torsdag ... ojj då! Nej nej .. jag vill inte imorgon. Det är för tidigt. Jag får väl ta det när det kommer, men jag måste ändå förbereda mig lite. Jag vill inte göra det här men måste och vill iaf. SKÖNT. Nu vet jag och tack för hjälpen. Du har hjälpt mig.

Och ikväll var S konstig, jag med, men vi kom väl fram till saker. Jag vet inte. Vettifan vad han menade... Antar att det inte är något seriöst. Oseriösa sak. Men det får väl bara vara på låtsas då.

nubörjardetkännasochjagvetintevadjagtyckeromdet

Jag hoppas det är på allvar om det nu är något så det inte är något skit. Jag är nervös nu och jag vill inte. USCH. Jag tar åt mig vad alla säger och hoppas de som låter bra har rätt. SNÄLLA. Men varför kan man inte pröva för det skadar väl inte, eller? vad sjukt.

RSS 2.0