Så ni vet

 

Just nu ser läget ut såhär. Jag ska denna vecka kämpa med att få mitt rum klart. Ska enbart köpa en matta till, sy mina draperier och göra i ordning akvariumet. När det är klart kan jag möblera om och få det klart! Tänkte sätta en deadline till ... jag vet inte, en dag jag inte har något planerat ska jag göra detta. Denna vecka är ändå rätt full nu. Men någon dag får jag nog ett ryck och tar tag i det! typ som idag, jag gör faktiskt i ordning på tvätten! så försvinner lite skit från rummet.

Imorgon klockan 10 ska jag till Hans på dagcenter för att kanske få timmanställning (alltid något!). Sen imorgon ska jag nog tacka nej till skolan, det blir nog lättast så är jag inte bunden till något. I helgen vill jag fara till Linköping och finna mig där i flera dagar, tills jag tröttnar! Så om kanske två veckor, kan jag tänka mig att jobba på tidningen igen. Oktober ut tänkte jag, tills snön kommer. Så ser min plan ut nu. Men jag är spontan och inte bunden till något, så den kan ändras! Men just nu är jag nöjd med livet, gött.




Tack M&A

Jag snygg? Jag är snygg. Jag Är Snygg.

Snygg.



Bye



I lördags var det avskeds/18-årskalas hos Olivia. Varje dag sen dess har jag sagt hejdå till folk som ska fara ifrån Västervik och mig.
I lördags var det Boris (plugg i Kalmar)
I söndas Olivia (plugg i Las Vegas)
I måndags David (plugg i Stockholm)
I tisdags Lydia (plugg mellan stockholm och örebro?)

Det känns som om jag bockar av folk på en lista, och jag har fler kvar!
En annan vet inte hur hösten blir, det dyker upp blandade saker hela tiden som inte blir nåt av. Det kommer bli en spontan höst, det är åtminstone säkert. Men just nu, efter ett helt liv av förutspådd skoltid, kan jag nu bara gå på känsla. Idag skulle jag tillexempel tacka nej till en skola, men istället sa jag bara att jag inte kunde komma på uppropet, så än har jag inte tackat nej. Jag bestämde mig för att få lite mer info först och sedan se hur jobbigt det blir. Men helst vill jag jobba. Men jag orkar inte heller söka jobb, eftersom jag också bara vill vara i ett par månader och syssla med allt som jag inte kunnat på tre år.



night time

Nu sover ni,
och jag kom precis hem från en lång jobbnatt..
En halvtimme efter jag börjat fick jag ont i magen och begav mig hem för att vila. Kan väl se det som en lunchrast, för jag tog en banan, gjorde ett par armband och satt lite vid datorn. Det var rätt skönt, för då inväntade jag att det skulle bli lite ljusare ute för då försvinner det läskiga! Speciellt i trappuppgångarna utan lysen ...

Nej det är visst en som är vaken, grannen far iväg med sin lastbil nu! Nu börjar han jobba, och jag är klar :D

Rätt fint arbete ändå.
Jag får sitta uppe på kvällarna.
Jag får sova länge.
Jag får betalt för att träna.
Jag får vara uppe på natten och se den stjärnklara himlen.
Jag får ofta se soluppgången.
Jag får njuta av att cykla i kortärmat på natten.

Ja. Den enda nackdelen är att lägenheterna är lite läskiga, och många... Men när jag väl gör det tänker jag att jag så småningom kommer fram, så varför stressa? Och här är jag nu, ännu en gång hemma efter lägenheterna. Som sagt, någon gång blir jag klar, så jag försöker att inte tänka så mycket.
Men det är alltid skönast att cykla hemåt.

 

 


Sommargöra

Min sommar består utav:
spontandagar
vänner
familj
filmer
glass
jobb

och på sidan om det har jag en storstädning i mitt rum. När sånt händer hittar man en massa gamla saker, och allt är inte helt.

och den här texten får mig verkligen att tänka. Är det jag? och vem fan har sagt att en Jennie är just detta? Jag är mig själv, men jag tror ändå detta stämmer in ganska bra, för det är väl något jag efterstävar. Resor stämmer iaf helt korrekt.

Hörs när jag har tid. Blir väl när jag redigerat klart alla sommarbilder, och de som känner mig vet att det dröjjer.




RSS 2.0