Nu har jag sökt folkis

Två kurser på en folkhögskola i hällefors, men distans då! för att kunna vara kvar i kära viken .. ? mest för att inte gå back ekonomiskt. Jag ska bo hemma så länge som möjligt och leta efter jobb så det knakar för jag vill ha pengar till saker, resa och sedan studier!

http://www.folkis.nu/index.php?option=com_content&task=view&id=45&Itemid=75

V.17

Kom precis hem från skolan.
Jag har en timma på mig att börja skriva på arbetet om affischer. Om det inte är inne till på fredag får jag frånvaro från alla lektioner som vi fick "ledigt" ifrån.
Sen ska jag till bryggaren för genrep, den tuffa veckan är här.


Fotouppgift

Jag ska fotografera 30 ögon. Jag har fotograferat 9, här är tre av de vackra ögonblicken fångade på bild.





FinFinFinFin


det blev att stanna hemma

Jag gick på stan istället och inhandlade ett par sandaler till balen och samt en bh för 325 kronor, men den blir nog användbar.
Lördagsplanerna var väldigt veliga, jag har fortfarande lust att bara vara hemma och fixa ... men jag ska ut nykter med Kajsa istället. Om det är trist drar vi, så enkelt är det.


Balklänning

Det är fredag och dagen ägnades åt att städa akvariumet, sova, käka buffé på Harrys, plugga och snart blir det filmkväll med Ellen.
Idag fick jag även reda på att min balklänning har kommit till Linköping. Jag måste fara dit för att sy upp den men först är jag tvungen att fixa en bra BH och skor. Egentligen behöver jag åka upp imorgon, men jag har varken skor eller bh än, så jag vet inte hur jag ska göra ...











Det här är iaf den fina färgen på klänningen.



Concert

Ikväll hade vi en liten konsert för att samla ihop pengar till vår lilla klassresa till Danmark.
Kommer verkligen sakna att spela låtar och framföra, det är rätt kul när man står där på scenen!
Men vi har en stor konsert kvar innan vi slutar, vår slutprodukt i en kurs. Det blir en föreställning med handling och grejjer. Tidsmaskinen heter den, och då ska jag ge gärnet. För det är sista gången vi får stå där tillsammans ... förutom skolavslutningen i kyrkan.


Nu ska jag lägga in lite godingar från våra år tillsammans i vår facebook grupp.


Gaaaaah

Snart är det student, så jävla underbart! så sjukt roligt och fint, men usch vad trist! fy fan.
tiden kommer flyga förbi och snart är dagen där. Det tråkiga är att vi är så fullproppade  med saker så att man inte riktigt hinner njuta utav den sista tiden, det är ju det man vill! man vill ta vara på alla fina tillfällen i skolan, alla lediga helger (som inte är ett dugg lediga) för att umgås med de andra vännerna som inte går i klassen. Men nej sånt hinner man ju inte och allt plugg gör så att jag längtar till studenten så att allt blir över men det vill jag ju inte egentligen.
Jag försöker i alla fall att njuta, eller vara som vanligt. Jag försöker inte gå under pga allt som det är att göra dessa veckor och jag försöker spendera helgerna så som jag känner för.

Det jag skulle säga mest var att, som det ser ut nu, går vi ut 14.16, näst sist av alla under den fina men sorgliga dagen. Lite segt att vänta så länge, men det kanske är skönt om det är lite folk borta. Jag vet inte. Det är nära i alla fall.

Min studentmössa som jag fick skicka tillbaka.

Jag inväntar nu en ny.

 

 


Saga hela 6 år

I onsdags for jag förbi Saga en snabbis för att gratta henne.
Jag hade inte tänkt åka till en början så jag hann aldrig köpa pärlor till henne som jag tänkt, istället plockade jag ihop en massa hemifrån och hon såg riktigt glad ut för presenten. Jag mådde inte så dåligt över det, för hon fick mer pärlor än vad hon skulle ha fått om jag hade köpt dem, dessutom är jag urfattig så jag hade inte pengar till att köpa något.






Fotoboken ju


Från början till slut typ.
Den blev as snygg, men texten i programmet var så liten så det blev massa små stavfel och punkter mitt i meningar ... Sen så försvann min kära tacksida! så jäkla surt för den blev så fin... men jag skriver den här ist.. hehe.

Tack till:

Kupan
Bistånd östeuropa
som lånade ut kläder och möbler

Karolina
Kajsa
som gjorde många frisyrer

Maja
Sofie
Josefin
Karolina
Kajsa

som lånade ut kläder

Johanna
Josefin
Amanda
Mimmi
Frida
Karolina
Sofie

som var modeller

Lydia
Olivia
Karolina
Mamma

som var assistenter


Snart är det slut

Idag fick jag hem min fotobok, i rättan tid!! Arbetet ska vara inne imrogon så det var verkligen sista sekund, åh vad skönt. Den blev iaf skit snygg, ska lägga upp en bild imorgon kanske! Det dumma var att programmet var så dåligt, texten var pyttteliten så jag såg inte vad jag skrev. Det resulterade i att det är massa konstiga stavfel .. plus att min tacksida försvann! aya, annars är den as nice! Sen har jag fotoutsällning i bibblan nu också. Förstoringarna blev mycket bättre än jag trott!
nu måste jag fortsätta skriva på arbetet. Snart är jag tillbaka igen!

Pallekväll

Det blev ju o dra ut ja, Nykteeeeeer.
Fy fasen vad Kajsa och jag var lost i början, men vi kom in i det sen och det var rätt kul till slut!
Men det är inte lätt att släppa loss och dansa nykter ska jag säga dig, men kanske med rätt sällskap då.



NuärdetPArapport

Japp, sitter här med PA igen och skriver för fullt, eller nästan. Jag har skrivit tre sidor på två timmar och har en del kvar. Snart ska jag ta ett break för jag väntar samtal från Josefinfin!

Kom hem med en ryggsäck för ett par dagar sedan. Jag var väldigt på att köpa en sån för ett tag sen och nu hittade jag den för 30 kr på bistånd östeuropa och passade på att köpa den. Får se vad den ska användas till, kanske en sista utflykt med klassen?


sistautelördagenpåläänge.

Jag har övervägt hela dagen vart jag ska ta vägen ikväll.
Det blir slutligen Bea, nykter med bil.
Då kan jag fara hem tidigt sen och sova gott och inte må dåligt imorgon, för då blir det plugg som bara den.
Hejdåååå.

Linköpsvistelse



Häng med systeryster
Lek med Arvid
Känna på sparkar från en mage
Kajsa kom
Stan
Utgång
Hemfärd


Ledig

Jag satt uppe till klockan tre inatt, somnade runt halv 5 och skickade in fotoboken klockan halv 10 imorse. Idag ska jag vara ledig och för att spara krafter inför imorgond å jag kanske tar tag i PA arbetet.

Favoritbilden just nu är Sofie.


Fotobok all night long

Jag är snart snart snart klar... snaaaart.
Alla bilder är iaf klara och jag skippade lite småsaker.
Nu håller jag på och skriver om varje bild. Typ hur jag gjorde och varför.
Jag ska skicka in den ikväll/inatt.
Jag är snaaaart klaaaar.


PåskFredag

Nu ska jag börja göra i ordning mig inför kvällen som ska spenderas med några flickor! Hoppas det blir roligt, dock tror jag att det skulle ha blivit roligare imorgon men 100 kronor är det nog inte värt. Eller nåt.

Jag hann iaf med att börja redigera Sofie och Karolina idag. Imorgon gäller det att finfixa alla bilder och börja med fotoboken.


Och dessa dagar består enbart av redigering

Ja, PA:t ska in fredagen efter lovet så jag har en del framför mig. Först och främst ska jag redigera klart alla bilder för att kunna hinna få fotoboken i tid, som blir knapert men jag går hoppas på att 9 arbetsdagar räcker för det att komma! Sen när jag redigerat klart bilderna, som förhoppningsvis blir på lördag, ska jag ordna fotoboken klar och beställa på söndag. Därefter blir det att klura ihop arbetet som jag inte har någon aning om alls hur jag ska skriva. Jag skyller mest på min handledare.


RSS 2.0