:(

Min dator vill inte starta, men broder Johnny ska nog ta sig förbi imorgon och ta en titt på den. Jag saknar den redan. Jag har ingenting att sysselsätta mig med nu, för jag har inte ens mitt rum=inget pyssel, inget tv-spel, inga högtalare, ingen soffa.. ja, så jag får hänga framför tvn och mors dator istället.


Linköping2

Pannkakor ute är rätt fint. Och Lilly tycker det är rätt fint att vara naken också. Titta in i Lillys  underbara klara ögon, för då ser ni mig sittandes där. Magiskt.





Linköping1

Med tanke på att jobbet snart börjar, passade jag på att ta några dagar i Linköping och umgås lite med familjen där uppe. Vem vet nästa gång jag kan göra det! Kanske bara blir dagsfärder nu, men det vill jag inte tänka på. Sen var ju någon tvungen att åka hem med Lilly som varit hos oss 3 hela dagar. Hon sov hela bilfärden och reagerade inget speciellt när hon såg mamma Jessica. Men snabbt var allt som vanligt och så fort hon satte ner henne på golvet ville hon upp till mamma igen. Då betydde man inte så mycket längre! Får glädjas över de 3 dagarna då man var lite "mamma" istället.

Jag är glad åt att Arvid tycker om att vara med på kort. Om jag börjar ta kort på honom, vill han alltid se dem och sedan säger han: ta fler! igen! och sen vill han se dem åter igen. Sen tycker han om att sova också, som han gör på några av bilderna.

Påsktisdag

Sommar och Lilly på besök.




Häng på stan med FINA TJEJOR.


Säga farväl till det vackraste trädet.



Påskmåndag

Fin reunion picknick i stadsparken.
Proppmätt äta kalkon hos mormor.
Häng i sommarhamnen med Mimmi.











Påsksöndag

Påskmat med familjen och sedan häng på några krogar sådär på söndagskvällen.




Påsklördag

Fotosession med Johanna Månsson som modell. Ville ta vara på vitsippsmarken och göra något fint. Bilder får bli senare då jag har lust att redigera! Men det var en himla härlig dag som sedan spenderades ute på gräset och samt tjat av brorsan av att städa från fredagkvällen (då vi hade en trevlig förfest och kvällen var sjukt rolig). Och sen på kvällen blev det att fara till Amanda och göra en repris av fredagen.




RSS 2.0