clothes

Idag sa mimmi och josse att jag hade fin stil, vilket jag aldrig hört förut! Då blev jag glad. JAG som tycker att DE jämt har så fin stil och kläder. Min stil är ett ganska stort problem för min del för det känns som om jag aldrig hittar den jag vill ha. Därför brukar jag få ångest när jag shoppar, men det går i perioder som allt annat. Ibland har man bra shoppingrundor och då känner jag mig nöjd i det jag har på mig, andra gånger känner jag att jag inte kan ha någonting på mig,  inget passar. Jag tycker jag bara växlar emellan stilar och att det blir fel och så har det alltid varit och kommer nog alltid att vara. Men det är så skönt att höra bra kommentarer ibland. Jag försöker iaf tänka att jag ska vara nöjd med min stil en dag i taget, och inte grubbla så mycket på VAD för stil det är jag har. Man ska väl bara bära kläder man känner sig bekväm i?

Och nu har jag precis bestämt mig vad jag ska skicka efter i ellos kartalogen och som vanligt får jag ångest över vad det är för kläder jag ska kolla efter, men nu längtar jag tills de kommer så jag kan testa och känna efter. Det blev massa massa saker som hela nästa barnbidrag kommer gå åt till, men jag tror inte jag kommer ha allt och hoppas lite på det med, men allt var från rean och jag hoppas hoppas på att de finns bara!





Vet dock inte vilken klänning av de som är likadana som jag ska ha, den blå aktiga eller den rödaktiga? smakråd tack :)

Och först och främst vill jag ha den kappan till höger, men om den inte finns skickar jag efter den till vänster, dock tror jag inte jag kommer gilla den men jag ger den en chans iaf.

Det blev mina favvisskor i repris som jag hade förra sommaren men som nu är helt förstörda, plus ett par svarta sandaler som nog alla kommer gå runt i i sommar!

Fast nu när jag tänker efter, blir det nog inte den andra kappan ...

Hejsvejs!

Kommentarer
Postat av: Teresia

Lite omstyling här ser jag! Jag tycker också att du har en fin stil måste jag säga! : Fy vad dålig man egentligen är på att ge komplimanger till folk, det är något alla borde bli bättre på! Hur svårt är det? Och tänk hur glad man kan göra en person genom att bara säga något snällt!

Angående klänningen så skulle jag välja den röda och precis som dig kappa nr 1, den var läcker!

Kram på dig!

2009-02-09 @ 23:12:42
URL: http://terla.blogg.se/
Postat av: Frida

åh, kapporna var superfina, håller med om att ditt första val var finast ! :) gillade klänningarna med, tror kanske den lila kan vara finast på dej , kan verkgien se deji klänningen :)

2009-02-10 @ 18:13:22
Postat av: jennie

Teresia:

Om du menar bloggen så håller jag på och testar lite, ska fixa den när jag har tid i helgen så den blir lite egen! Alltså behåller jag bloggen haha.

Ja jag håller med dig! Detsammaaa Teresia :) Lika shoppingglada också du och jag! Stackars Jonas.

Jag valde den röda, och jacka nummer 1 fanns så jag hoppas verkligen de passar och ser bra ut :)



Frida:

Jag börjar gilla jackan mer och mer, men har ändå en liten tanke över att jag inte ska passa i den så jag inte blir besviken om den inte passar, haha, och allt annat fanns också! Trodde jag inte.

Har det blivit någon vår/sommarshopping för dig än? :)



2009-02-10 @ 22:51:03
URL: http://jennieth.blogg.se/
Postat av: Your biggest fan!

Vad gullig du är! Jag har alltid tänkt på det faktiskt, men det var först i måndags jag sa det till dig. Du är lite av en stilikon, så fortsätt i samma stil! :) Kör på den blåa klänningen! Jackan till höger var underbar! PUSS / mimmi

2009-02-11 @ 11:35:46
Postat av: Jennie

Aow, du är så snäll, kul att höra! Tycker precis samma Mimmiiii :>

Jag tog faktiskt den lilaröda klänningen, men mamma köpte den blåa! haha, så dubbelt upp! Om vi kan ha dem dvs ;) PUSSA

2009-02-11 @ 19:34:39
URL: http://jennieth.blogg.se/
Postat av: Anonym

Haha det är det bästa sättet! det är svårt att se hur kläder ser ut på bilder dock. Hoppas det blir bra :)

PUSS! /Mimmi

2009-02-11 @ 22:10:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0